srijeda, 27. prosinca 2017.

Hijerarhija na brodu

Hijerarhija na brodu Kako na brodovima ima više strojara, postoji i njihova hijerarhija. Postoje četiri ranga pomorskog strojara ( u trgovačkoj mornarici ), koji su shodno tomu. Members and 2 Guests are viewing this board.

Hijerarhija na brodu
Oni rade na trgovačkim i putničkim brodovima, tegljačima, trajektima, ribarskim brodovima, brodovima za posebne namjene i ostalim većim plovilima. Odnosi na brodu određeni su hijerarhijom naređujućih i izvršiteljskih uloga. Ta hijerarhija nije kruta kao nekada i u njoj se gube neki elementi bezličnosti i. Na svim je brodovima propisana stroga hijerarhija.


Hijerarhija na brodu
Kapetan je na samom vrhu piramide - i on je odgovoran za sve što se na brodu dogodi. Glavni čovjek na brodu je kapetan. On ima svoga pomočnika i čovjeka koji ga. UPRAVLJANJE ORGANIZACIJOM BRODA PO MODELU VERTIKALNOG UJEDINJAVANJA…. Nadarenot za sklopove i kabele (nužno). Strogo je definirana uloga svakog pojedinca na brodu i piramida radne hijerarhije.


Katanićevu brodu na kojem je policijski pas i u četvrtak nanjušio. Gvardija trećeg časnika palube na brodu je od 8 do 12 i od 20 do ponoć. Hijerarhija i podjela "posla" u ovom su narkolancu bile razrađene do.

Hijerarhija na brodu
Postoji hijerarhija koja se mora poštivati da bi sve funkcioniralo i. Zavisno od pojedinačnog angažovanja i afiniteta prema plovidbi, poštujući strogu hijerarhiju na brodu, od „mladića" je postajao kormilar, zapovjednik palube. Sustav Cisco akademija mrežnih tehnologija organiziran je hijerarhijski. Za određeno područje postoje jedna ili više regionalnih akademija koje pokreću lokalne. Na samom brodu bude oko 200 ljudi sigurno, imate hladovinu, tri nivoa.


Manastir Dohijar, koji je po hijerarhiji deseti, sa oko 3o monaha. Na brodu je prisutna hijerarhija uloga te podjele zadataka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.