utorak, 5. prosinca 2017.

Brodske pumpe za vodu

Brodske pumpe za vodu Automatska električna pumpa za vodu Marco. Pumpa Marco - sama povlači vodu za početak rada.

Brodske pumpe za vodu
Prodajem pumpu za vodu, 12 V, NOVO, NEKORIŠTENO. II▻Brodska kaljužna pumpa za vodu 1100GPH - 12V - 170Kn Potopna pumpa za vodu, osovina od inoxa, ne pregara u. Cijevi 8mm i 6mm za pumpe za ulje 99150 i 99151. Brod Oprema Odvodnja i ventilacija Pumpe za opću namjenu PUMPA ZA VODU GUM.
Brodske pumpe za vodu
Croatian pump manufacturer, founded in 1949 and we are well known as ex Jugoturbina Pumps Works.


Razvili smo niz pumpi za brodske i industrijske namijene, kako bi nadopunili naš proizvodni. Područje u kojem su Rule pumpe nenadmašne u odnosu na konkurenciju, te se. Najsuvremenija rješenja brodskih pumpi, zahodskih sistema, ventilatora. Mogu se koristiti i sa slanom vodom. Kaljužne pumpe, impeleri, pumpe vode» Impeleri za pumpe unutrašnjih brodskih motora. Broj pronađenih artikala: 24, Filtriraj rezultate za: Sve, Noviteti. Prastara engleska brodska pumpa u funkciji retkost , povoljno.


Europump samousisavajuća s 4 ventila 24V.

Brodske pumpe za vodu
KALJUŽNA PUMPA PAR-MAX 1 12V 42631-2900. Sistem se sastoji od jedne pumpe za vodu sa 4 ventila koja je povezana sa. Za 33 Eura se moze dobiti brodska membranska pumpa sa presostatom. Ove pumpe se koriste za opskrbu vodom u kućanstvima i industriji, za pražnjenje i punjenje cisterna, za. Za bunar od 9 metara s vodom na 5 metara zapravo treba pumpa koja. Sada imam jednu klasičnu brodsku pumpu koju našarafim na cijev iz. Pumpe za vodu:ebara,Cadoppi,Pentax,Speroni,Faggiolati,Grundfos,Elektrokovina,Pedrollo,Abs,Calpeda,Lowara,Ksb,Wilo,Vogel,Flygt,Pleuger,Dab,Franklin.


Imaju široku primjenu, počevši od pumpe rashladne vode u automobilu, pumpi hidrofora u sistemu opskrbe vodom, pumpi vode u perilicama suđa i rublja, itd. Brodske pumpe (sisaljke, crpke) su radne mašine koje služe za prebacivanje. Prema vrsti prebacivane tečnosti pumpe se dele na pumpe za vodu, naftu, ulje. BPS u posebnim brodskim prostorima : pumpe tereta u centralnoj pumpnoj stanici. Firma TIM SISTEM vrši remont auto pumpi za vodu za putnički i teretni. Mnogi vlasnici, brigu za praktičnost, pokušati automatizirati ovaj proces, pomoću podvodne pumpe za vodu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.