petak, 15. prosinca 2017.

Ciscenje svjecica

Ciscenje svjecica Provjerite i očistite svjećice na automobilu nakon svakih 8. Odrzavanje-svjecica-indikator-za-spas-motoraSpremljeno u privremenu memorijuSlično23. Svjećica je vrlo važna komponenta motora s unutarnjim sagorijevanjem.

Ciscenje svjecica
O njoj jednim dijelom ovisi ispravan rad motora, njome se osigurava. Kako bi se osiguralo ispravno paljenje, protok struje između elektroda svake svjećice mora biti pravovremen u svim uvjetima. Mnoge mehaničarske radionice imaju opremu za pjeskarenje i. Kao i većina vlasnika koji imaju problema sa Di tekom, pogotovo kad su svećice u pitanju, došlo se do rešenja !
Ciscenje svjecica
Ciscenje svecice na apn 6 za pocetnike :Tomos Radionica. C) se naziva temperatura samostalnog čiščenja. Svjećice su jedna od najviše neshvaćenih komponenata motora. Da bismo iz goriva dobili maksimalnu energiju potrebna je kvalitetna iskra.


Postoji čitav niz razloga zbog kojih iskra na svjećici nije uvijek. Mi se danas bavimo bojom i izgledom svjećice na njezinom radnom dijelu, u unutrašnjosti motora. Početna stranica Rad svjećica Svjećica se sastoji od kovinske glavne. II▻Uređaj za čišćenje svjećica 12V - novo Prodajem novi nekorišteni uređaj za čišćenje svjećica. Napomena: Prije svake inspekcije i popravka izvucite kabel sa svjećice da biste spriječili neželjeno.

Ciscenje svjecica
Drveni štap za čišćenje kućišta kosilice od naslage trave. Znam da postoji sticky tema sa izgledom svećica, ali se nadam da. Bilo bi dobro sa sledece izvadis i slikas posle najvise 1000km.


Izvadi svjecicu i nadrukaj benzin pa potezi bez svjecice dok ne osjetis benzin. Stavi NOVU svjecicu i pali (pazi na zazor cca 0.7mm). Kada kosilica neće početi, čest problem je svjećica, koja mora biti čista i suha na vatru i. Promjena ili čišćenje svjećica može riješiti problem.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.