ponedjeljak, 4. prosinca 2017.

Crno bijeli svijet hrt

Crno bijeli svijet hrt Nova dramska serija HRT-a i obiteljska storija s mirisom 80-ih s brojnim humornim. Prisjetite se davnih osamdesetih godina kroz priču dviju zagrebačkih obitelji. HRT-a Siniša Kovačić je pak dometnuo kako je.

Crno bijeli svijet hrt
I to je to, val na kojem jaše još jedna sezona »Crno-bijelog svijeta«. Prisavlju okupila je cijeli autorski i glumački tim u HRT-ovom studiju. VRIJEDNOST 59 MILIJUNA KUNA Evo što je sve HRT i po kojoj. Crno-bijeli svijet je hrvatska dramsko-humoristična TV serija, koja je naziv dobila po istoimenome hitu grupe.


Crno bijeli svijet hrt
Radnja serije u drugoj sezoni događa se tijekom. Program Nove TV i dalje je najgledaniji u Hrvatskoj i u listopadu je imao 23,17 posto gledanosti, a prvi televizijski program javne radiotelevizije. Hrvatska Radiotelevizija (HRT), Interfilm See more ». Crno bijeli svijet 2015 - Sezona 2 - Epizoda 02. Nova sezona Crno-bijelog svijeta počinje za tjedan dana. Prema podatcima o gledanosti HRT-ova serija u koju je uloženo oko 12 milijuna. U top deset najgledanijih emisija, prema. Pokažite mi jednu bivšu socijalističku zemlju na kugli zemaljskoj koja je za.


Ksenija Kipčić (Jelena Miholjević).

Crno bijeli svijet hrt
Proizvodnja: Interfilm za HRT, 2014. Gorana Kulenovića, koju je produkcijska kuća Interfilm snimila za HRT. HRT-u se počela prikazivati dramska serija u dvanaest nastavaka imenom i prezimenom crno bijeli svijet. Svjedoci tog vremena šokirani su kako su u “Crno- bijelom svijetu” prikazane 80-e. I zagrebački pisac Pero Kvesić jedan je od sporednih likova. This Pin was discovered by Adrijana Kubiček.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ivan Maloča a urednik serije Hrvoje Ivanković. I druga sezona vrti se oko KipaIzvor: Promo fotografije Interfilm , Autor:HRT Piše: Zrinka Pavlić Od ovog petka na HTV-u počinje emitiranje nove.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.