ponedjeljak, 4. prosinca 2017.

Najduža riječ u njemačkom jeziku

Najduža riječ u njemačkom jeziku Iz njemačkog rječnika izbačena najduža riječ od čak 63 slova! Riječ za etiketiranje govedine najduža autentična riječ na njemačkome jeziku budući da se pojavljuje u službenim tekstovima. Njemačka, navodno najduža riječ na svijetu, previše je i za njemačke birokrate.

Najduža riječ u njemačkom jeziku
Najdulja riječ koja je ušla u riječnik njemačkog jezika ima 36 slova. Njemački se jezik govori u Njemačkoj, Austriji, Lihtenštajnu, Luksemburgu i u većem dijelu Švicarske, u Južnom Tirolu i. U finskom jeziku u svakodnevnoj upotrebi je izraz od 61 slova koji. Istim načinom kovanja riječi stvorena je i najduža turska riječ koju čini čak.
Najduža riječ u njemačkom jeziku
Najduža nemačka reč koja je ukinuta ima neverovatna 63 slova, a piše se.


Ukinuta najduža reč u nemačkom jeziku. Po broju govornika njemački je jezik na prvom mjestu u Europi. Usklađivanje nemačkih zakona sa propisima Evropske unije dovelo je do neočekivanog jezičkog. Guinnessovoj knjizi rekorda kao najdulja riječ na njemačkom. U nastavku možete vidjeti primjere najdužih i najsloženijih riječi u njemačkom jeziku. Donaudampfschifffahrtskapitänswitwenversicherungspolicenvermittlerprovisions- vorsteuerabzugsberechtigungsklausel. Točno 207 tisuća slova sadrži najduža riječ u engleskom jeziku, odnosno u svijetu, a opisuje sastav dezoksiribonukelinske kiseline (DNK);. Kada je u pitanju najduža riječ na svijetu, tu se lome koplja oko toga koja zaslužuje.


Najduža riječ u njemačkom jeziku
NAJDUŽA riječ na engleskom jeziku, a prilično je sigurno pretpostaviti da se radi i o najdužoj riječi uopće, prvi je put izgovorena u cijelosti. Njemačka je iz svojih rječnika izbacila najdužu riječ koja ima 63 slova. Martin Schulz počeo s predizbornom kampanjom u namjeri da pobijedi Angelu Merkel. Specifičnost njemačkog jezika su složenice, tj. Njemački jezik ne govori se samo u Njemačkoj, Austriji, Lichtensteinu i većem dijelu. Prošle godine ukinuli su najdužu od 63 slova:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.