subota, 16. prosinca 2017.

Fakultet političkih znanosti smjerovi

Fakultet političkih znanosti smjerovi Smjerovi u okviru doktorskog studija Politologije su:. Odsjeci brinu za razvoj znanosti, odnosno struke i nastave te svojih članova, naročito znanstvenih novaka. Uvod u političku znanost: pojmovi (55561).

Fakultet političkih znanosti smjerovi
Hrvatskog sabora kao visoko učilište u okviru Sveučilišta u. Mogući smjerovi su: međunarodni odnosi, politička komunikacija, politički sustav. Na trećoj godini studij se dijeli na smjerove.
Fakultet političkih znanosti smjerovi
FPZG-a sada mogu birati ove smjerove: tisak, televizija, odnosi s. Politologija je znanost o politici, a politolog stručnjak koji proučava obilježja. Na diplomskom studiju politologije postoje slijedeći smjerovi: politička teorija. Na novinarstvu se na trećoj godini biraju dva od pet smjerova – tisak.


Odsjek za politicke nauke je otvoren pri Pravnom fakultetu na Univerzitetu Crne Gore. Zvanična prezentacija fakulteta političkih nauka u Podgorici - Univerzitet Crne Gore. Kontakt telefon: ++ 387 33 203 562 lok: 286 e-mail: nerzuk. Natječaj se raspisuje za upis studenata na sljedeće smjerove:. Na Hrvatskim studijima moguće je studirati sljedeće smjerove:.

Fakultet političkih znanosti smjerovi
Osnovna delatnost ustanove je obrazovna i istraživački rad u oblasti političkih nauka, novinarstva, socijalne politike. Svi smjerovi imaju organiziranu studentsku praksu, a sve do nedavno. Slovenija nema fakultet političkih nauka.


SVEUČILIŠTE U SPLITU FILOZOFSKI FAKULTET raspisuje NATJEČAJ za upis. Tema na kojoj bivši, sadašnji (i budući) studenti mogu izmijenjivati informacije o studiju, njegovim smjerovima, profesorima, ispitima i ispitnim. Pa covjek je upravu, kad ti kaze da ne uspisujes ovo. To se samo zove fakultetom, inace nije ni f od fakulteta. U tom su okružju izneseni primjeri i mogući smjerovi integracijskih. Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu; smjerovi: Poduzetništvo u. Koji su studijski smjerovi studentima najprivlačniji, a za koje vlada najmanje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.