subota, 16. prosinca 2017.

Hidraulični priključci

Hidraulični priključci Firma rotban nudi široku ponudu hidrauličnih priključaka za vodu,ulje,plin i zrak, preko 5000 različitih vrsta priključaka podjeljenih u sljedeće skupine:cijevi i. II▻HIDRAULIČNI PRIKLJUČCI Razni priključci za crijeva. BSP ŽENSKI 60° KONUSNI —BS5200 (žicom ubodena matica).

Hidraulični priključci
PRIKLJUCCI ZA HIDRAULICNA CREVA, ponude i promocije u prodavnici HIDRAULIK SHOP, kvalitet zagarantovan po povoljnim cenama. Haberkorn je vaš pouzdani dobavljač za hidraulička crijeva i priključke. Naš proizvodni pogon za hidraulične cijevi u Ennsu je 2013. Split je zastupnik talijanske tvrtke LARGA s.
Hidraulični priključci
Na traktoru Zetor imam jedan radni i jedan povratni hidraulički priključak. Rolobalirka Fiatagri Hesston 5670 ima 3 priključka od čega su jedan. Vršimo remont i izradu svih vrsta creva i priključaka za hidrauliku, pneumatiku i dovod goriva.


Potrebno je platiti i troškove uvoznih pristojba u procijenjeni vrijednosti 6. UVRTNI KOLJENASTI CIJEVNI PRIKLJUČAK UKCM. Hidraulične priključke svih oblika i dimenzija sa slike. Rešavaju probleme kod sabijanja tla (kompaktiranja). Pravilna montaža produžuje radni vijek trajanja hidrauličnih instalacija. Crijeva hidraulična 10 mm i hidraulični priključci 10 mm.

Hidraulični priključci
Originalni hidraulični priključci, crijeva i čahure za upotrebu na mašinama mobilne hidraulike.


U našoj ponudi: HIDRAULIČNA CRIJEVA; HIDRAULIČNI PRIKLJUČCI; ERMETO PRIKLJUČCI; OPREMA ZA KONFEKCIONIRANJE CRIJEVA; HIDRAULIČNE. HANSA-FLEX se iz dobavljača rezervnih delova za hidrauličke crevne vodove na početku pretvorio u setski vodećeg ponuđača hidrauličnih sastava. Priključak hidraulični čekić "Furukawa", Lukavac, 2. Tender: isporučilac: PPT-ZAPTIVKE TRSTENIK. Krute hidraulične instalacije za razne namjene: kočioni sustavi, rashladni. Rotacioni priključak se koristi da poveže fleksibilno crevo i fiksnu komponentu, da nadoknadi rotaciju pri naprezanju creva i tako spreči oštećenje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.