ponedjeljak, 4. prosinca 2017.

Lupanje podizača ventila

Lupanje podizača ventila Zvuk je glasan do mjere da ga čujem s upaljenim motorom u autu. Billy Agic Show: Farbanje Auta Nogom pa malo i Rukom xD - Duration: 7. Znači, čim upalim auto, počinje neko lupanje u motoru(valjda je u motoru).

Lupanje podizača ventila
Da budem iskren, ne kužim se u previše u aute i rad motora, osim. Zatim sam vozio 30km ne cuje se nista sve u redu. Posle nekih 5km voznje cuje se opet tiho lupkanje u motoru. Kad je motor hladan cuje se neko lupanje na leru u glavi na prvom cilindru kad.


Lupanje podizača ventila
Cuo sam da kad se modifikator sipa sta god da rikne u motoru nema zamene. Kada ujutru upalim auto, cuje se kuckanje iz motora, slabije na leru, a pojaca se kad dodajem gas i polazim iz mesta autom, dakle, kuckanje se pojaca kako. A da li si proverio da u autu ima ulja? Lupanje u motoru se javlja opet zbog radilice a ako melje treba traziti problem u lancu motora. U posljednjih nekoliko mjeseci iz motora se čuje metalno lupkanje, češće kad je motor zagrijan, nego kad je hladan. Da su gumice ventila dimila bi na prvo paljenje a to se ne desava,dimi samo kad se drzi gas. Došlo je do prekomjernog trošenja jedne čašice podizača ventila koja. SubscribeSubscribedUnsubscribe 103103.


Tako iscjedis podizace i automatski mozes imat manju kompresiju.

Lupanje podizača ventila
LUPAJU HIDRAULIČKI PODIZAČI U PASSATU 1. To naglašava i činjenica da su već otkazali hidraulički podizači ventila (u pravilu izdrže puno više). Premda po pravilu treba mijenjati sve podizače u kompletu. U vožnji se čini isto, međutim toliko lupaju ventili da je to strašno. Teško je locirati izvor lupanja te je potrebno detaljno pregledati cijelo. DOKTOR: Problem je u hidrauličkim podizačima ventila, koji kod svih.


Oznaka: ventil, stranica 2 Auto oglasnik - Auti. Zanima me imaju li ti motori hidraulične podizače ventila, odnosno pločice za.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.