ponedjeljak, 4. prosinca 2017.

Pristojba za uknjižbu uplatnica

Pristojba za uknjižbu uplatnica Primjer kako se ispunjava uplatnica ako je pristojba viša od 100,00 kuna. Uvodi se novi način naplate sudskih pristojbi zbog čega će se pristojba u. Uplata sudske pristojbe vrši se na račun:.

Pristojba za uknjižbu uplatnica
Primjer ispunjavanja uplatnice za uplatu sudske pristojbe. Crne oznake - Prepisujete podatke kao na uplatnici dolje. Plave oznake - Upisuju se vlastiti. Zakon o sudskim pristojbama - pročišćeni tekst zakona.
Pristojba za uknjižbu uplatnica
Za uknjižbu ili predbilježbu prava vlasništva i drugih stvarnih prava, te pokretanje pojedinačnog.


Telebanking, E-Zaba, Zabafon , e-servisi. Plaćanje pristojbe putem trajnog naloga, kreditnih kartica. Dokaz o drÊavljanstvu stjecatelja (domovnica, osobna iskaznica, putovnica). Pristojba od 250,00 kn (po tbr. 15. i 16. Tarife Zakona o sudskim pristojbama).


Napomena: Na prijedlog za upis prava vlasništva podnesenog nakon isteka roka od. Uzeti formular u gruntovnici ili sam napisati prijedlog za uknjižbu. Uknjižba – upis prava vlasništva može se izvršiti u Gruntovnici (Zemljišnoknjižnom odjelu građanskog općinskog suda) koji je nadležan za područje na kojem se. POPIS POTREBNIH DOKUMENATA ZA UPIS STANA (Zs) UKNJIŽBA.

Pristojba za uknjižbu uplatnica
Ako je isprava javnobilježnički solemnizirana oslobođena je od pristojbe. Nema automatizma, potrebno je napraviti prijedlog za uknjižbu. Mup-a) te nosis placenu pristojbu od 250 kn ( uplatnicu kupis u gruntovnici).


Letak "PRIMJER POPUNJENIH UPLATNICA" za postupke priznanja prava. Napomena: Upravne pristojbe u iznosu do 100,00 kuna naplaćuju se u državnim. Državnog proračuna Republike Hrvatske. Ispisani (papirnati) oblik obrasca RZ i dokaz uplati sudske pristojbe potrebno je dostaviti osobno u HITRO. Na isti način sutra mogu izmisliti plaćanje pristojbe na krevet ili. Traje li uknjižba više od nekoliko mjeseci, dobro je pisati požurnice.


Da biste imali dokaze da su režije na vrijeme plaćene fotokopirajte uplatnice od.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.