subota, 16. prosinca 2017.

Registracijske tablice u hrvatskoj

Registracijske tablice u hrvatskoj Registracijske tablice u hrvatskoj Na registarskim pločicama za cestovna vozila (automobile, kamione, autobuse, radna vozila i radne mašine, motocikle) iz Hrvatske postoje ove oznake:. Moguća je individualizacija registarske pločice, odnosno da ona ima oznaku iz grada kojeg vozilo dolazi, a po želji u nastavku registarske pločice ima tri ili četiri.

Registracijske tablice u hrvatskoj
Berek, Hercegovac, Ivanska, Kapela, Nova Rača, Rovišće. Sljedeći tjedan u Hrvatskoj nove registarske oznake, pogledajte kako će izgledati. Bez brige, ovo ne znači da morate odmah po nove tablice.
Registracijske tablice u hrvatskoj
VIDEOVIJESTI Stižu nove registarske pločice, evo što se mijenja i koliko će koštati! Registarska područja pritom su ostala ista, kažu u MUP-u.


ON-LINE UČIONICA REGISTARSKE OZNAKE GRADOVA U HRVATSKOJ. Prije su u Poreču registracijske tablice dobivali jednom mjesečno - i to. Srbi nemaju tablice sa YU dizajnom samo nama Hrvatima ostale tablice s YU dizajnom. Standardna registarska pločica vozila u Republici Hrvatskoj sastoji se na lijevom početku od plavog polja oznake EU, te potom od dva slova. Od danas Hrvati mogu kupiti skroz nove registarske tablice.

Registracijske tablice u hrvatskoj
No, tablice građani ne moraju mijenjati ako to ne žele ili u slučaju da. No, i to je palo u vodu, pod pritiskom da na novim tablicama nema hrvatskog grba.


Nove tablice mogle bi se početi izdavati u lipnju. Za odlazak izvan granica Hrvatske potrebno je tek istaknuti naljepnicu sa oznakom zemlje. Europske unije i oznaku za Hrvatsku - HR, no stare tablice nećete morati mijenjati. Bilo je komentara kako Vlada želi da Hrvati imaju tablice ružnije od bosanskih. Podsjetimo, u tri nagrađena izvedbena rješenja nije bilo hrvatskog grba. U konačnici, zbog jedne male stvari, registarske oznake na kojoj je bio hrvatski. Nove registarske tablice s oznakama EU i hrvatskim grbom od Nove.


Zbog radova u Hercegovackoj ulici stvaraju se prometne. Stanice za tehnički pregled vozila mogu obavljati ispis registracijskog lista i. Evo koliko će trajati obavezni vojni rok u Hrvatskoj, a i što sve čeka mlade ročnike! Na drugu godišnjicu članstva u EU, 1. Ovim se Pravilnikom u pravni poredak Republike Hrvatske prenose sljedeće. Pravilnik o registraciji i označavanju vozila kojim je regulisan izgled i cijena novih. Hrvatska bi napokon trebala dobiti nove registracijske pločice, a RTL je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.