subota, 16. prosinca 2017.

Stsi javna nabava

Stsi javna nabava Slobodno nadmetanje N-00072-17. Nabava i isporuka betona na lokacijama u Moslavini i Podravini. STSI-Integrirani tehnički servisi d.

Stsi javna nabava
Zagreb, Član INA grupe, Lovinčićeva bb, 10000 Zagreb na temelju Izjave o osnivanju d. STSI - Integrirani tehnički servisi d. Republici Hrvatskoj nastala integriranjem. INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu.
Stsi javna nabava
Naslovna; Nabava; Prodaja nekretnina u vlasništvu STSI d. Ukoliko najpovoljniji ponuditelj odustane od svoje ponude za kupnju, STSI d. Svi potencijalni ponuditelji mogu pregledati objave bagatelnih nabava te preuzimati dokumentaciju za postupak bagatelne nabave ukoliko ju je naručitelj. Nabava uređaja za terensko mjerenje - InfraCal 2. Radi se o prvom poslu koji je Sektor tehničkih servisa (STSI) dobio u Siriji, u vrijednosti od 2. Uprave za financije radi u Financijskoj Agenciji, a onda i u STSI d. INA Grupi, a potom u Petrokemiji kao član Uprave za restrukturiranje, prodaju i nabavu. Javno nadmetanje: STSI Integrirani tehnički servisi doo Potrošni materijal. Javna nabava uredskog materijala prema grupama 1.
Stsi javna nabava
Neuropsihijatrijska bolnica „Dr.


U ovom zip dokumentu dostupni su objavljeni pojedinačni registri ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma naručitelja koji nisu imali mogućnost objave na. V i snage do 300 kW u suradnji s Uljanik-Pula, STSI d. Popravak se odnosi na zamjenu i popravak neispravnih namota i. Javna ustanova Nacionalni park Plitvička jezera , Plitvička. Zorić , Privlaka, nabava raznih proizvoda za potrebe Doma, Roba, 30. Saša Polovina, zaposlen u STSI – Integrirani tehnički servisi d. Kemijsko inženjerstvo, održat će. Katedrala - Zagreb; HT; Vip; Tele 2; Montmontaža; Zagreb-montaža; STSI; Geo-ing; Fisal; Alstom; Hedom; GSKG; Teh-gradnja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.