petak, 8. prosinca 2017.

Tečaj za turističkog vodiča zadar

Tečaj za turističkog vodiča zadar Tečaj za turističkog vodiča zadar Turistički vodiči za Zadarsku i Ličko-senjsku županiju. Sveučilište u Zadru će u utorak, 17. Zadarski vodiči kažu da je polaganje tečaja u Zadru vrlo zahtjevno, puno teže negoli, primjerice, u Splitu, ali su zato vodiči koji za vodiča.

Tečaj za turističkog vodiča zadar
STRUČNI ISPIT I SEMINAR ZA TURISTIČKOG VODIČA. Prije početka tečaja polaznici će dobiti raspored predavanja s predavačima. Zadar, Plan Grada, Smještaj, Hoteli, Recepti, Zadarski otoci, Vodič, Zadar.
Tečaj za turističkog vodiča zadar
Lovre Štavun je prvi i jedini zadarski turistički vodič za japanski jezik.


Nakon učenja japanskog, tečaj za turističkog vodiča bio je logičan korak. Zagrebačke županije, Zadarske županije i Ličko-senjske županije. Ekonomski fakultet u Splitu na temelju rješenja Ministarstva turizma organizira i provodi seminar za. Stoga, turistički je vodič važna karika u lancu stvaranja doživljaja jer turizam. IME, PODRUČJE DJELOVANJA, E-MAIL, JEZICI, MOBITEL. United-Kingdom-flag-icon Italy-Flag-icon. Osjećam se Istrijankom, ali zaljubila sam se u Zadru i u Zadar.


Opatiji, gdje sam završila tečaj za turističkog vodiča 2004. Da li je dovoljno zavrsiti tecaj, kako reagiraju tur. Stranica 5-Iskusni turistički vodiči-osvrt na zanimanje i našu budućnost. Turisticki-pratitelj-tecaj-u-trajanju-40-sati-u-Ucilistu-Mor. Vukovar, Zadar, Zagreb, Slovenia, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija. Nakon ispita dobivate uvjerenje za rad u turističkim agencijama, uključena skripta. Spremljeno u privremenu memorijuPonuda uključuje: tečaj za turističkog pratitelja u organizaciji Agencije Svijet. Ukoliko kandidat prijavi tečaj za obje županije cijena je 10.


Mjesto održavanja: ZADAR - Omladinski hostel Zadar - Obala kneza Trpimira 76. Zadar, Split, Poreč, Dubrovnik, Zagreb, Osijek, Karlovac i dr. Libertas međunarodno sveučilište najstarije je privatno sveučilište u Hrvatskoj. Posebna ponuda: Izrada internet stranica za apartmane (turizam). U sklopu sveučilišta djeluju četiri fakulteta i Poslovna škola. Turiste u Zadru često vode vodiči bez osnovnog znanja o povijesti i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.