petak, 8. prosinca 2017.

Tehnički propis o sustavima grijanja i hlađenja zgrada

Tehnički propis o sustavima grijanja i hlađenja zgrada O SUSTAVIMA GRIJANJA I HLAĐENJA ZGRADA. Ovim se Tehničkim propisom (u daljnjem tekstu: Propis), u okviru ispunjavanja. Tehnički propis o racionalnoj uporabi energije i toplinskoj zaštiti u zgradama. Pravilnik o materijalno-tehničkim uvjetima za rad građevinskih inspektora i nadzornika. PRAVILNICI Pravilnik o energetskom pregledu zgrade i energetskom certificiranju. Svi propisi iz područja energetske učinkovitosti mogu se naći na stranici Ministarstva. Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o učinkovitom korištenju energije u neposrednoj.


Pravilnik o kontroli energetskih certifikata zgrada i izvješća o energetskim pregledima građevina. Ključne riječi: zakon, tehnički propis, hrvatske norme, bitni zahtjevi za građevinu. Vrsta i naziv zgrade : Poslovni kompleks Almeria centar, zgrada A. Jedno od rješenja: povećanje energetske učinkovitosti zgrada. Izvori energije koji se koriste za grijanje i pripremu potrošne tople vode. Podaci o osobi koja je izdala energetski certifikat. VRF sustava raznim inovativnim tehničkim rješenjima poboljšan. Ključni elementi, ciljevi Direktive o energetskim svojstvima zgrada.


Zakon o građevnim proizvodima, Nacrt Zakona o arhitektonskoj i inženjerskoj. HRV: Naredba o dodatnim zahtjevima za nadziranje influence ptica u divljih ptica. Zakonska regulativa - upravljanje zgradama. Vrsta zgrade NSZ1 Nestambena zgrada poslovne namjene. UVOD U ENERGETSKU CERTIFIKACIJU ZGRADA. Pravilnik o tehničkim normativima za projektiranje, gradnju, pogon i održavanje plinskih.


Odluka o osnivanju trgovačkog društva LABIN STAN d. Energetski pregled i Energetsko certificiranje zgrade je skup radnji i. Zakon o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjenjivanju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.