nedjelja, 3. prosinca 2017.

Vip mobiteli na bonove

Vip mobiteli na bonove Ponuda za postojeće korisnike koji žele produljiti pretplatu ili dodati ugovornu obvezu na svoju pretplatu. Klikni Odaberi i provjeri imaš li dodatne pogodnosti za. Samsung Galaxy S5 mini za 50 kuna mjesečno u Tele2 ponudi.

Vip mobiteli na bonove
Više o akciji pročitajte na Tele2 stranicama – ovdje. ISTRAŽILI SMO: cijene mobitela kod hrvatskih operatera u pretplati. TELE2: IZVRSNA PONUDA – uz tarifu Mix 150, dobijete M8 za 25 kn. Posebna akcija od danas - uz pretplatu i novi mobitel, još jedan mobitel dajemo besplatno.


Vip mobiteli na bonove
Ovim putem Vas obavještavamo da su u Tele2 ponudi primaran. Tele2 je ovu jesen odlučio ponuditi dva nova paketa mobilne tarife i pametnog. Nova ponuda mobitela u paketima s tarifom za 99 i 199 kuna. Božićna promotivna ponuda vrijedi i za postojeće Tele2 korisnike koji žele produžiti ili obnoviti svoj ugovor. Mobitel je srednje kategorije, a u trenutku izlaska najveća zamjerka bila mu je. Tako, recimo, uređaj možete nabaviti u samoj Tele 2 ponudi. Pregled svih mobilnih telefona u ponudi Emmezete. ZTE mobiteli 202; Ostali mobiteli 2. SIM kartice i bonovi 923; Memorijske kartice i.
Vip mobiteli na bonove
Kupljen u Vip centru i otkljucan na sve mreze.


Ako već imate dobar mobitel, a nemate ugovornu obvezu ni kod jednog. Vip ima i zanimljivu opciju – ako nadoplatite bon putem webshopa. Od prvog svibnja ni jedan bon za mobitel neće vrijediti kraće od tri mjeseca. Oni koji se najčešće troše, bonovi od 55 kuna, ovisno o operateru. Svakako, no nažalost kućni VIP Trio paket je već iskorišten za kupovinu. Opcije Pričam i surfam te Pišem i surfam korisne su uz osnovnu tarifu Bon Start.


Hrvatski student izumio prvu solarnu klupu na kojoj možete puniti mobitele. Ono što tražim je mogućnost da net plaćam kao mobitel na bonove; dakle.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.