nedjelja, 3. prosinca 2017.

Vožnja neregistriranog vozila+kazna

Vožnja neregistriranog vozila+kazna Protekla dva vikenda, s ciljem upoznavanja vlasnika vozila sa svim štetnim posljedicama upravljanja neosiguranim i neregistriranim vozilom, održane su. Sigurno ste čuli da nakon što vam registracija vozila istekne, imate određeni. Nikakvo kumljenje, moljenje i plakanje neće pomoći da vam ne ispišu kaznu od 2.

Vožnja neregistriranog vozila+kazna
Zaustavi li vas policija dok upravljate takvim vozilom, kazna je od 5. Kako god okrenuli, vožnja neosiguranog vozila je (pre)skupa vožnja! Tema: vožnja neregistriranog vozila. Prigovor za vožnju neregistriranog vozila8.
Vožnja neregistriranog vozila+kazna
POLICIJA KAŽNJAVA VLASNIKE KOJI NE ODJAVE VOZILA I NE. Savjeti › Pravni savjetiBufretLignendeOversett denne sidenSvi vlasnici vozila koji ni nakon prelaska roka od 15 dana, od dana isteka. Vozači koji upravljaju neregistriranim vozilom mogu očekivati novčane.


Strožije kazne za vožnju neregistrovanih vozila Vlada Federacije BiH je na današnjoj sjednici prihvatila Informaciju Federalnog ministarstva. Sve je više neregistriranih i neosiguranih automobila. Kazna za neregistrirano vozilo. NA NAŠIM prometnicama, barem se tako nama čini, sve je više. Za neregistrirani automobil kazna i do 50. S obzirom da vožnja neregistriranim i neosiguranim vozilom spada u.

Vožnja neregistriranog vozila+kazna
MUP RH dostavlja svakom vlasniku neregistriranog vozila koji u zakonskom roku ne odjavi vozilo i vrati pločice prekršajni nalog i kaznu u. Vlasnik vozila kojem je istekla registracija dužan je u roku od 15 dana vratiti pločice i. Za neosigurano vozilo kazne su drastično veće. Malo su veće kazne od ovog što si ti napisao. Iznos novčane kazne za vožnju s nedopuštenom koncentracijom alkohola.


Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima predviđa da se za registrovano vozilo izdaje saobraćajna dozvola, registarske. OPREZ, POČINJE KONTROLA SVIH POLJOPRIVREDNIH VOZILA Kazne za neregistrirani traktor i do 15. Vožnja bez vozačke dozvole kazna. Registracija vozila se može da produži 30 dana prije isteka i do 30. Zakon ne dozvoljava voznju sa isteklom policom osiguranja tj.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.