subota, 6. siječnja 2018.

Boban restoran novi zagreb

Boban restoran novi zagreb Il Secondo, u vlasništvu obitelji Boban, dobro je zamišljen restoran. Kavana i restoran Boban nezaobilazna je postaja. Kultno splitsko gastronomsko okupljalište još od 1973.

Boban restoran novi zagreb
Smješten je u blizini teniskih terena na Firulama. Najbolji talijanski restoran u gradu od sada i na novoj lokaciji! IL SECONDO je - kako mu i ime kaže - sljedbenik, svojevrsni mlađi brat poznatog restorana Boban. Na mjestu nekadašnjeg restorana Gardens, otvoren je novi.


Boban restoran novi zagreb
Boban, Zagreb: See 748 unbiased reviews of Boban, rated 4 of 5 on TripAdvisor and ranked #21 of 725 restaurants in Zagreb. Otac Marinko Boban vlasnik je nekoliko restorana u središtu. ZAGREB - Zvonimir Boban započeo je prije nekoliko dana s gradnjom. Restoran & kavana Boban - vrhunska talijanska kuhinja. Zagreba koji posluju kao posebne tvrtke- M. Podno ciglenih lukova starih svodova i mirno blagovati hrvatska jela i. Bez obzira na iste vlasnike, nemojte očekivati drugog Bobana. Sve u svemu, dobrodošlo osvježenje za Novi Zagreb.


StoryGourmet – novi časopis za zaljubljenike u kulinarstvo. Bivši nogometaš već je počeo graditi novi objekt istovjetan starome. Policija otkrila tko je bagerom srušio restoran Zvone Bobana. Salu krase ribarske mreže, brodski ferali i. Boban je poznati kafić i restoran u neposrednoj blizini…. Boban u Gajevoj ima bogat, pametan i sezonski orijentiran dnevni jelovnik. Zagrebu na mjestu gdje je stajao nedavno. Rođo je u Zagreb ušao u legendu po biljar klubovima u Selskoj na Ciglenici i. Poslije prve privatizacije Marinko Boban ju je kupio od novog.


Bobana često mogu vidjeti u svom gradu, a on im je. Zasad je sigurno da će jedan lokal na šibenskoj rivi osvanuti u novom ruhu. Boban-Restoran"Boban"; Ukupne godine radnog.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.