nedjelja, 21. siječnja 2018.

Ciak otkup starih akumulatora

Ciak otkup starih akumulatora Akumulatori, motorna ulja te ostala auto oprema i dijelovi. Gospodarenje opasnim i neopasnim otpadom. Lifestyle › AutomobiliSpremljeno u privremenu memorijuSlično3.

Ciak otkup starih akumulatora
CIAK zbrinjava stare akumulatore, ne znam dali ih što plaća. A čisti otkup je takav da dobiješ iznos za akumulator takav da ga uz osmjeh. Otkup akumulatora, Novo Sarajevo, 0,90 KM, VESNA AKUMUALTORI HRASNO. Vrsimo otkup starih otpadnih akumulatora 1kg = 0,90 KM.
Ciak otkup starih akumulatora
Stare akumulatore mislim da čak uzima i Auto Krešo, a ne znam tko prihvaća.


Za potrebe skupljanja starih olovnih akumulatora opremili su brojne. Sestrinska tvrtka CIAK specijalist je za akumulatore i najveći proizvođač i distributer u našoj regiji, s prepoznatljivim Varta i CIAK Starter akumulatorima. Koncesija za velike kućanske uređaje. CIAK Sarajevo BIH akumulatori baterije VARTA zastupanje prodaja 033. CIAK STARTER u svim modelima akumulatora za osobni program vozila u. Ciak sarajevo bih akumulatori baterije varta zastupanje prodaja 033 764 085. Grioss Grude BIH zbrinjavanje opasnih otpada otkup starih akumulatora i ostalih.


Prodaja rezervnih dijelova automobila i servis.

Ciak otkup starih akumulatora
OLIMPIJA - otkup i prodaja rabljenih vozila, prodaja novih i rabljenih autodijelova, prodaja i otkup rabljenih vozila i autodijelova za OPEL. CIAK vam dodatno poklanja 10% popusta pri kupnji VARTA ili CIAK Starter akumulatora. Sva plaćanja za otkup otpada obavljaju se putem žiro računa na koji trgovac otpadom prodavatelju isplaćuje iznos za otkupljeni otpad. Kompanija CIAK DOO sa sedištem u Novom Sadu se bavi sakupljanjem. Imamo akumulatore različite amperaže od 45A do 210A.


Vršimo otkup starih akumulatora tako da ukoliko želite možete da donesete stari i uz. Schnaider i Ciak imaju iste karakteristike - 100Ah, startna struja 800 A. A koliko se za 100 Amperski dobije u otkupu ? Ja imam jedno 4-5 starih akumulatora večih i manjih pa nek se nakupi još koji i onda na otkup, pa malo dodati i po novog. Staklena vuna – ovlašteni skupljač je C. U dijelovima tvrtki za sakupljanje, otkup, obradu i promet sekundarnim sirovinama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.