ponedjeljak, 1. siječnja 2018.

Dionice belja forum

Dionice belja forum Naslovnica Forum Tržišta kapitala - Hrvatska (ZSE) BLJE (Belje d.d.). Postoji velika mogućnost dizanja cijene ove dionice iznad 300 kn tako. Moze li vas ova dionica uciniti milijunasem?

Dionice belja forum
Ivica Todoric zatvara Ledo i Zvijezdu! Stranica 913 svi 2014Dionice malih banaka28 kol 2013Dionice - chat - Stranica 510 sij 2011KNZM-R-A - Konzum d. Belje - Pročitaj najnovije članke vezane uz: Belje - Index. Mi na forumu Moj novac priznajemo samo snagu argumenta. Sažetak Trgovanje Dioničari Dividenda TA.


U ugovoru je navedeno da se u sljedeće dvije godine dionice Belja ne mogu opterećivati jer je. Dionice Belja sam i ja dobio i lijepe novce izgubio u svega tjedan-dva. Belje dioničko društvo za privređivanje u poljodjelstvu, prerađivačkoj industriji i prometu roba, Darda. Vrsta vrijednosnog papira, Dionica - redovna. Među tvrtkama iz sastava koncerna Agrokor čije dionice kotiraju na Zagrebačkoj. Cabernet sauvignon, merlot i graševina Vina Belje na najvećem svjetskom. Ali činjenica je da je Agrokoru to vrijedilo barem 90 kuna po dionici. Belje, pa se vraća dio njih opet u VUPIK ili tako nekako (obratno?).


Dionice belja forum
Da ja opišem kak sam spušil lovu na dionicama i kolko, ne bi niko sa. Proizvodni se program sastoji od prizvodnje vina, mesa, pekarskih proizvoda, šećera, stočne hrane, strojeva i opreme. Ali zato u kritici analizi dionice HT-a neće zaboraviti spomenuti pad raspoloživog. Da stvar bude još smiješnija, sam je dodao link na forum. Todorića za Belje teško naplatiti, siguran sam da bi s njim bilo lakše. O dionicama su napisane mnoge knjige i članci i neću ovdje ponavljati ono što je stotine puta napisano. Osobno ja sam poslušao brokera i na Belju „nisam“ zaradio tisuće kuna.


Nego,mene bi cisto zanimalo koliko % dionica T-Ht-a su nakrcali Erste. Hrvatski fond za privatizaciju (HFP) pri prodaji dionica priznavao je puni iznos. Svi smo bili svjedoci sudjelovanja raznih ljudi HGspota na forumu, praznih floskula i glupih rasprava. Znaci kad kupis dionice INE onda tankas samo na INI? Belje prošle godine prodalo 3,2 milijuna litara vina, na tržištu žeđ za graševinom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.