utorak, 23. siječnja 2018.

Držači za grilje

Držači za grilje Za škljocni zatvarač i zatvarač grilje 2-krilni. Za 1-krilne i 2-krilne prozore i vratne grilje, za pričvršćivanje vijcima. U naše grilje se ugrađuju okovi renomiranih tvrtki: GIESSE, EUROTIM.

Držači za grilje
AGB OKOV ZA GRILJE NOSAČ SPOJNICE 2 86-115MM CRNI 38,00kn. PVC grilje izrađuju se od bijelog Rehau profila, opremljenje su bijelim ROTO okovom, držači u bijeloj boji… Lamele mogu biti pokretne ili fiksne. To je jedini držač grilja koji se može prilagoditi prema batudi,krilu ili duplim griljama zato jer ima milimetarsku regulacijuu rasponu od 0 do 124. Poštovani kupci, Predstavljamo Vam Super Unique "IN", novi, revolucionarni, patentirani držač grilja na tržištu.
Držači za grilje
PVC i ALU grilje, Grilje - Plastične i aluminijske, Pomične lamele, Fiksne lamele, U pogonu Troha-Dil proizvodimo grilje s pomičnim ili fiksnim lamelama.


DVOKRILNA GRILJA s pomičnim lamelama. Prije 7 dana - II▻Držač za grilje Prodajem povoljno držače za grilje (30 kom.), te ostale. Grilje za prozore daju fasadama izgled i ujedno predstavljaju omiljeni element za dizajn i. Grilje, prozori, vrata, aluminijske pergole, parking nadstrešnice, komarnici, tende. Držač za fiskalne račune, novac i kreditne kartice, pumpa za pretakanje ulja. Okretni zatvarač španjulet do dužine L=1200 mm. Mehanizam za alu grilje za lamelu suzu veliku. Za otvaranje grilje nudimo kvalitetni austrijski MAco Rustico okov u bijeloj i crnoj. OKOVI ZA PROZORE – KLASIČNI OKOV, OKOV ZA GRILJE, VENTUS.


Način ugradnje: U okvir ili na držač. Dubina okvira: 53mm; Dubina krila: 45mm; Okovi tipa FEAL; Ispuna krila: pomične i nepomične lamele; Staklo. Ponuda, PVC stolarija, Roplasto profili. Ručica za pokretanje lamela grilje sa vijcima i. Grilje susrećemo na crti cijele istočne jadranske obale kroz čitavo 19.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.