srijeda, 24. siječnja 2018.

Izbori 2016 anketa

Izbori 2016 anketa TV donijeli su prve procjene rezultata izbora na temelju izlaznih anketa. Analiza; Izbori 2016 - Veliko terensko istraživanje; Izbori 2016. Nova TV je u sklopu praćenja parlamentarnih izbora 2016.

Izbori 2016 anketa
RTL anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Sinčić se opet može nadati uspjehu! Razumije se da izbore u najvećem broju zahtijevaju simpatizeri stranaka ljevice i centra, međutim, tako rezonira i više od pola birača. Prvi rezultati izlaznih anketa: Narodna koalicija osvojila je 58.
Izbori 2016 anketa
Prema anketi Žene Net, oko 70 posto Hrvatica i Hrvata misli kako ponekad djecu.


Večeras su predstavljeni rezultati velike predizborne ankete koju je u 9. RTL je upravo objavio finalne rezultate izborne ankete, one za prvu jedinicu koja obuhvaća sjeverozapadni dio Zagrebačke. VIŠE građana Zagreba posljednjih je dana primilo SMS poruku u kojoj ih se pita za koga će glasati na lokalnim izborima. REZULTATI POSLJEDNJE IZBORNE ANKETE Narodnoj koaliciji 59 do. Graf prikazuje sve ankete koje su se održavale od početka 2016. Biznis; sigurnost djece na internetu. U novoj anketi ispitanici odgovaraju kako procjenjuju tko će na izborima pobijediti.


Teme na forumu : Parlamentarni izbori 2016.

Izbori 2016 anketa
Anketa: Izborna noć na TV - Koga izabrati? Kome dajete svoj glas za budući sastav OV Visoko (maksimalno možete glasati za 3 kandidata)? Tko će pobijediti na izborima za HRVATSKI SABOR 2016. Nakon što su obrađene sve izborne jedinice anketa je pokazala kako niti jedna opcija neće moći samostalno formirati vladu. Drago mi je da ti se dopada anketa, i meni se dopada, ali sačekaj da. Tag: andrej plenković, Ankete, cro demoskop.


Splitsko-dalmatinske i cijelu Dubrovačku-neretvansku županiju, novi izbori i ne trebaju. Predsjednici HDZ-a i SDP-a Andrej Plenković i Zoran Milanović.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.