četvrtak, 25. siječnja 2018.

Japanska akita cijena

Japanska akita cijena Akita inu prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: akita inu. Govori o tome ponuda akita po oglasnicima.

Japanska akita cijena
Mi se ne bavimo prodajom pasa, ali informacije radi cijena akite kreće se od četiri do čak 20 tisuća. Svi oglasi rase Akita -Veliki japanski pas. Pogledajte najveći izbor pasa na jednom mestu.


AMERICKA AKITA - roditelji sampionskog porekla.

Japanska akita cijena
Naime, kupila bi ona Akitu, ali joj nude američki tip tog psa, a ona bi japanskog. Razlika je (koliko sam ja informirana) u. Sto se cijena pasa tice, stene kosta 1500-2000 eura. Japanska akita je najveća japanska pasmina koja se nekoć uzgajala za borbe pasa u jamama. Na prodaju žensko štene akita inu, oštenjena 12. Američka Akita, na prodaju dva ženska šteneta uzrasta 5,5 meseci, i 2,5 meseca, od roditelja šampiona.


Akita je hrabar, inteligentan i lojalan pas snažne građe koji će učiniti sve ne bi. Zahvaljujući njemu pasmina je postala popularna. Muzjak Americka akita spreman za parenje dokazan u priplodu.

Japanska akita cijena
Američka akita – odan i privržen pas koji će obožavati svog vlasnika. U Japanu najpre je nastala rasa pod nazivom akita inu koja predstavlja. Cena će zavisiti od više činilaca, a u proseku se kreće od 150 do 400 evra.


Pas kakavog danas vidimo u početku nije. Kucici ce biti vakcinisani radovno pre preuzimanja. Novonastala pasmina (američki akita) nazvan je veliki japanski pas i svrstan je u II. Američki i veliko-britanski kinološki savezi nisu. Akita Inu (Veliki Japanski pas) pripada velikim rasama pasa i poreklom je iz Japana (Akita), gde je i nastao. CACIB u Zagrebu ih je bilo ko japanaca lmao. Americka Akita oglasi - pregledajte oglase rase Americka Akita i pronadjite sebi.


Izuzetna prilika za prave poznavaoce i ljubitelje ove plemenite rase.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.