četvrtak, 25. siječnja 2018.

Toyota corolla 1.6 vvti iskustva

Toyota corolla 1.6 vvti iskustva Nemam baš iskustva s "japancima", osim reklame o Toyoti kao "nekvarljivoj". VVT-i s Autoklubova maraton testa prije desetak godina? Toyota Corolla Verso - dizel ili benzinac?

Toyota corolla 1.6 vvti iskustva
Nakon što smo odvozili uobičajenih 100. VVT-i je još jedan tehnološki dragulj iz bogate ponude japanskog. Usprkos dobrom iskustvu Josip je odlučio prvom prilikom zamijeniti Corollu novim automobilom. A onda sam čuo iskustva drugih ljudi i pročitao puno tekstova, o milionskom.


Toyota corolla 1.6 vvti iskustva
VVT-i sa 3 cilindra koji se ugrađuje u Aygo i Yaris. V VVT-I sa 110 KS, nudi pristojne performanse. A potrošnja je previsoka, za taj hvaljeni motor, za vvti, za 1. Znate li da se corolla slaže u engleskoj i da je večina dijelova iz europe? Napominjem da auto "trazi" sportsku voznju i ovo je iz mog iskustva. Novu generaciju Toyotina najuspješnijeg modela Corolla testirali smo u karavanskoj izvedbi s 1. Obzirom da ce uglavnom biti vozen po gradu i na bazi 15. VVTi motor u svojoj Toyoti, pa me zanima kakva su vasa iskustva sa tim motorom i. Novi Audi Q5 (2017) stigao u Srbiju - prvi naši prvi utisci iz vožnje, Testirali smo: Mercedes-Benz GLE 350d Coupe, Novi BMW serije 5 stigao u.
Toyota corolla 1.6 vvti iskustva
Imam priliku da kupim po povoljnoj ceni Corollu E12 2001 godište sa 1. Pa me konkretno interesuje kako se isti pokazao u. Dobro ste procenili da vas Toyotin motor od 1. Skupo je - to znam, al valjalto tih para? Pa ako voliš stisnut gas i 10min biti na istom mjestu onda valja tih para. Treba bit poremećen uzet to pored 1. Pozitivna iskustva iz tog perioda ostala su zapamćena i kada su stvari počele da se.


Pokreće je benzinski motor sa oznakom VVT-i od 1598 cc, snage 81kW. Iako smo upozoreni od zvaničnog zastupnika Toyota-e da naslon za ruke između prednjih sedišta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.