utorak, 23. siječnja 2018.

Kia sportage 2016 cijena

Kia sportage 2016 cijena Ponuda »Nove trošarine, iste cijene« odnosi se isključivo na modele koji su na. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoAkcijska ponuda vozil KIA. Istaknute cijene ne uključuju trošak metalik boje. GDi LX Active, koja dolazi uz sedmogodišnje jamstvo je 166. Izgled nove Kije Sportage nije tajna otkako su se na internetu pojavile. Kia je najavila svjetsku premijeru Sportagea za 2016. Dakle, kako sama KIA tvrdi, njihov Sportage je među kupcima i javnosti poznatiji od same marke KIA, a uz to 3,5.

Kia sportage 2016 cijena
Pored blagog povećanja cijene iz KIA-e napominju da će već osnovni modeli Sportagea na našem tržištu.


CRDi u ničemu skroz najbolji u klasi, ali u svemu u samom vrhu. Potvrđuje to i cijena testnog modela, ali opremljenost, vozne. Novi KIA Sportage dolazi na IAA autosalon u Frankfurtu, a na europsko tržište dolazi u prvom kvartalu 2016. U ponudi se nalazi u 8 različitih varijanti počevši od motora zapremine. Posle dizajnerskog crteža, koji nam nije pružio realističnu sliku automobila, na Internetu su se pojavile i nezvanične fotografije nove Kije. IT SEEMS HARD TO BELIEVE, BUT THE KIA SPORTAGE IS NOW ENTERING ITS FOURTH GENERATION SINCE ARRIVING IN THIS. Kia Sportage automobili, prodaja novih i polovnih Kia Sportage vozila.


Kia sportage 2016 cijena
Pobednik Auto Bildovog uporednog testa već od 17. Find prices, buying advice, pictures, expert ratings, safety features, specs and price quotes. Cijene još nisu poznate, a kao orijentir može poslužiti početna u Njemačkoj od 19. Vozila Kia - akcijske ponudbe, popusti, ceniki vozil in dodatne opreme. Reprezentativni primer izračuna za KIA Sportage 1. Euribor, efektivna obrestna mera: 0% na dan 17. Kia je objavila uradne fotografije novega sportagea, ki ga bodo podrobneje.


Predstavniki Kie napovedujejo, da bo cena zaradi dodatne.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.