ponedjeljak, 15. siječnja 2018.

Kolektivni ugovor za javne službenike i namještenike 2015

Kolektivni ugovor za javne službenike i namještenike 2015 Vlada Republike Hrvatske, zastupana po prof. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama. KOLEKTIVNI UGOVOR ZA DRŽAVNE SLUŽBENIKE I NAMJEŠTENIKE.

Kolektivni ugovor za javne službenike i namještenike 2015
U JAVNIM SLUŽBAMA Maja Butorac, mag. Kolektivni ugovor za službenike i namještenike u javnim službama. Dokument: PDF icon ugovor_kolektivni-sluzbe_namjestenici.


Temeljni kolektivni ugovor za službenike i namještenike u javnim službama može se vidjeti ovdje.

Kolektivni ugovor za javne službenike i namještenike 2015
Zajedničke komisije za tumačenje GKU-a, 21. Evidenciju svojeg radnog vremena iz članka 9. Kolektivnog ugovora može zatražiti sam službenik i namještenik ili u njegovo ime. Ministarstvo uprave u okviru svog djelokruga obavlja upravne i stručne poslove koji se odnose na radno-pravna pitanja državnih službenika i namještenika. Sporazum o promjeni visine plaće zaposlenih u državnim i javnim službama. Tekst Granskog kolektivnog ugovora od 22. Pregovori Vlade i sindikata o Kolektivnom ugovoru: “Do kada država misli varati. Test razmjernosti između stvarnih potreba za radnicima u javnim službama i željama da.


Programom Vlade Republike Hrvatske za razdoblje od 2011.

Kolektivni ugovor za javne službenike i namještenike 2015
Poslove u državnim tijelima obavljaju državni službenici i namještenici. Ustava i zakona ili kolektivnim ugovorom, primjenjuju se opći propisi o radu. Anex broj II Kolektivnom Ugovoru za službenike i namještenike u upravnim tijelima Grada Opatije. Izmjena Programa stručnog usavršavanja službenika u 2015. Službenicima će rasti plaća po 2% u veljači, kolovozu i prosincu. Očekuje se da će se isto primijeniti i na javne službe, jer osnovice su im. Ovdje ćete pronaći tekstove zakona, uredbi i kolektivnih ugovora, zatim konvencija.


Temeljnom kolektivnom ugovoru (TKU) za javne službe kojim se ukidaju ili.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.