subota, 20. siječnja 2018.

Kupnja osobnog automobila na obrt

Kupnja osobnog automobila na obrt Kupujem automobil na obrt i zanima me da li mogu koristiti taj. Kod kupnje osobnog autmobila država već unaprijed predviđa da ćete vi taj. Kupnja osobnog automobila na obrt - Forum.

Kupnja osobnog automobila na obrt
Korištenje osobnog automobila u poslovne svrhe - Profitiraj. U slučaju leasinga ili najma osobnih automobila te drugih sredstava za. Spremljeno u privremenu memorijuSlično28. Može li to biti privatni automobil kome niste baš vi vlasnik već recimo vaša supruga?


Kupnja osobnog automobila na obrt
BI TREBALI MALO PRIČEKATI Uskoro bi kupnja novih osobnih vozila. Velik broj tih vozila registriran je na ime vlasnika obrta, odnosno na fizičku. Porez na promet motornih vozila iznosi 5% na tržišnu vrijednost osobnog automobila. Pravo na odbitak pretporeza po računima za nabavu svih. Da li mogu za obrt kupiti rabljeni automobil od fizicke osobe? Kako se stvari kompliciraju ako se radi o osobnom vozilu?


Generalno, imamo tri moguća tretmana osobnih automobila;. Automobil možete kupiti bilo gdje u EU-u. Kada uspoređujete cijene određenog modela u.

Kupnja osobnog automobila na obrt
Porezni tretman osobnih automobila (vozila) u poslovanju. Trgovci automobilima digli su se na noge nakon najave Vlade da troškovi reprezentacije i korištenja osobnih automobila više neće biti porezno. Kako odabrati pravu opciju plaćanja? Jedini izuzetak i dalje su tvrtke kojima je automobil sredstvo za rad, kao što. Fizičke osobe - kupnja rabljenih auta iz EU (poseban postupak oporezivanja marže).


Mirovanje i zatvaranje obrta i samostalne djelatnosti (29.08.2016.). Pitanje osobnih automobila i priznavanje troškova (18.09.2015). Radi se o prodaji osobnog automobila koji se nalazi u popisu. Međutim, ako je osobni automobil bio 09. Troškovno rasterećenje poduzetnika jedan je od željenih ciljeva porezne reforme čija provedba počinje 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.