subota, 6. siječnja 2018.

Moto oprema rijeka

Moto oprema rijeka U tijeku je zimska akcija -25% na asortiman odjeće, obuće i opreme za motocikliste. SVE ZA MOTOCIKLE U RIJECI - MOTOCIKLI RIJEKA - MOTORI RIJEKA. Temeljni kapital od 20 000 kuna uplaćen u cijelosti pri Trgovačkom sudu u Rijeci.

Moto oprema rijeka
Ne brinite, naš poklon bon je uvijek dobar izbor! Sandi moto shop; Autorizirana trgovina za Ducati i Kawasaki motocikle. Dostupna su sva osjetila riječi, pomirljiv novi Vulkan S potiče da ide svojim putem!


Motobencony webshop nudi veliki izbor moto opreme svjetskih proizvođača kao što su Suomy, Held, Zandona, Spidi, LeoVince, Airoh, Forma, Brembo, Givi, Pro.

Moto oprema rijeka
Prodaja motorističke opreme u oglasima sa slikama i cijenama moto opreme. Motoristička odjeća, obuća i dodatna moto oprema. KANISTERI 5L, 10L ,20L ZA ATV VOZILA. ALUMINIJSKE FELGE 12",14" ZA ATV. POSJETITE NAS I KUPITE POVOLJNO ! Moto-pulsu i napravi si neki spisak za obić dućane. Uz to, razgovaraj sa iskusnijim motoristima o tome kako ćeš koristit motor pa. Nova kaciga-Rijeka i preporuka modela.


Zastupnici smo za većinu proizvoda vezanih uz moto sport i rekreativce na 2 kotača. Moto oprema - novi modeli kaciga! Skuteri i moto oprema MOTOPOINT- Rijeka, Matulji. Bratstva i Jedinstva 2A, Savska Ves, Čakovec. Velika ponuda skutera, motocikala i dodatne opreme. Naš servis, brz, stručan, stalno stručno usavršavan i odlično opremljen, garancija je da će Vaš motocikl.


Bulevar oslobođenja 9, 51000 Rijeka. U svom prodajnom salonu držimo velik izbor dijelova i dodatne opreme za motore. Oprema za motocikliste te sve tvrtke na području Rijeke i Primorsko-goranske županije koje. Rasprodaja AGV i Garibaldi moto opreme. Rijeci i Varaždinu, poslovnice u Đakovu, Sesvetama i Slavonskom Brodu, kao i centralno skladište u Karlovcu!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.