ponedjeljak, 1. siječnja 2018.

Orahovo ulje za kosu olival

Orahovo ulje za kosu olival Djeluje regenerirajuće na kosu i vlasište. Nisam imala prilike koristiti ovo ulje, ali koristim kamiličino i orahovo. Ovo ulje je predviđeno za dnevnu i noćnu.

Orahovo ulje za kosu olival
Olival Avokado ulje za kosu - Recenzija. Uljni ekstrakt oraha sadrži flavonoide kemferol i. Za suhu i krhku kosu odličan je shea maslac te arganovo ulje. D Ulje jojobe najidealnije je za suhu kožu i kosu.
Orahovo ulje za kosu olival
Orahovo ulje za kosu namijenjeno je tamnijim nijansama kose.


Bademovo ulje, što reći o njemu? Stranica 15-Ljetna njega kose Kosa. OLIVAL ORAHOVO ULJE ZA KOSU 60 ml. Namenjeno je tamnijim nijansama kose. Regeneriše kosu i vlasište vraćajući kosi sjaj i. Deluje regenerirajuće na kosu i vlasište. Moja kosa nije takva, zapravo za vrhove mogu reći da su suhi i. Zajedno s masiranjem poboljšava cirkulaciju krvi i omogućuje obnovu vlasi.

Orahovo ulje za kosu olival
Kako sam ja osoba koja ne voli komplicirati što se njege kose tiče i istu volim svesti na svega tri četiri proizvoda, jedan od njih svakako mora biti.


Prirodno zaista imam suhu kosu, jer je gusta, malo frčkava i vrlo duga. Obnavlja i hidratizira kosu Za sve tipove kose Naruči na PAKETOMAT i ostvari DODATNIH 10% POPUSTA na prikazanu cijenu uz. Afroditino orahovo ulje za njegu tamne kose Ima lijepi miris, a kosa je predivno meka i sjajna nakon samo jedne kapi Novo je,ni malo nekorišteno. Afrodita u ponudi ima 3 vrste ulja za kosu: čičkovo, orahovo i arganovo. Do sada još nisam koristila arganovo ulje za kosu, pa je ovo za mene bio pravi izazov. Koristim ga uglavnom za tijelo i kosu, nešto manje na licu jer na njemu. Osnovu ulja čine bademovo, sezamovo i maslinovo ulje, zatim su tu i kakao. Brojne su dobrobiti arganovog ulja, osobito za njegu kože, kose i noktiju i pravi je.


Isprobala sam i njihova čičkovo i orahovo ulje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.