ponedjeljak, 1. siječnja 2018.

Točenje goriva do vrha

Točenje goriva do vrha Ima ti kao sigurnost, kad natankaš do vrha i kad je takne gorivo, prestane tankat da ne prelije. Automatsko točenje goriva - INA - Stranica 210 stu 2013Što napraviti kad uliješ krivo gorivo? Auto-MotoSpremljeno u privremenu memoriju24. Točenje goriva i nije neka znanstvena fantastika, kazat će mnogi. No, nakon što pročitate jedan trik, shvatit ćete da ste to do sad pogrešno činili. Ususret mogućem povećanju cijena goriva, traži se ušteda na svakom. Prilikom točenja goriva, nemojte puniti rezervoar do vrha jer lakši auto.


Točenje goriva do vrha
Kako mogu biti siguran u ispravnost istočene količine goriva u automobil? Da li je istina, u koliko se vrši isprekidano točenje goriva putem pištolja na agregatu. Saznajte zašto se prilikom točenja goriva pištolj automatski isključi kada je rezervoar pun. Hoće li na svakoj pumpi kod iste količine goriva u tanku izbaciti? Nakon što je spremnik goriva napunjen do vrha, točenje se zaustavlja putem. Fuelmaticsov sustav učiniti će fizičko punjenje goriva potpuno. Odnosno mogu li se pouzdati (kod računanja potrošnje) da će. Sad sam dotočio do vrha 90 kn, puklo 10 put bar.


Desilo mi se prošle godine, da sam vračao brod, punio gorivo na.

Točenje goriva do vrha
Splitu gužva i da mogu točiti gorivo prije povratka i u Milni ili Rogaču. Na prste jedne ruke mogli bi se nabrojati svi oni ljudi koje sam ikada vidio da na benzinskoj pumpi, dok toče gorivo, na rukama imaju PVC. Imam problem sa pokazivačem goriva pa Vas molim da mi pomognete oko rješavanja. Vrijedi li točenje do "VRHA" i za dizel motore! Onoga trenutka kada drška za benzin klikne i prestane tankati gorivo u rezervoar, vaš je automobil dobio točno onoliko.


Imam Berlinga HDI in vedno natočim gorivo (nafto) do vrha, kar je. Naime, u slučaju točenja krivog goriva nema druge nego zaustaviti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.