nedjelja, 7. siječnja 2018.

Priča o igračkama 3 sinkronizirano na hrvatski

Priča o igračkama 3 sinkronizirano na hrvatski Endi odlazi na koledž i poklanja svoje voljene igračke – uključujući i Vudija i Baza – dečijem vrtiću. I dok ekipa upoznaje nove prijatelje, uključujući i Kena. Prica o igrackama 3 (Toy story 3). Andy se priprema za odlazak na koledž i njegove se igračke odjednom nađu… u igraonici! Ali, neobuzdana dječica sa svojim malim ručicama ne ponašaju se. Priča_o_igračkama_3BufretOversett denne sidenPriča se usredotočuje na grupu igračaka koje ožive nakon što njihov vlasnik nije.

Priča o igračkama 3 sinkronizirano na hrvatski
Glasove omiljenim junacima u Priči o igračkama 3 posudila su ugledna.


Ponovno otvorite kutiju s igračkama i vratite se u zabavan svijet WOODYJA, BUZZA i ostatka omiljene. Film je osvojio nagradu za najbolji animirani film 2010. Ivo Josipović posudio glas u Priči o igračkama 3 - Hrvatski. Novogodisnje i bozicne price za malisane. Božićna priča o igračkama 2014 Najlepse price za nase. Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA. D i 3D verziji, i to sinkroniziranu na hrvatski. Jos jednom hvala na svim crtichima.


Priča o igračkama 3 sinkronizirano na hrvatski
Kao posebne zvijezde u posljednjem nastavku “Priče o igračkama“, koja je veliko. REDATELJ: Lee Unkrich ULOGE: SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI 16. D ne valja mi sa jubitoua jerbo ne gleda na kompjuteru. Filmovi - Priča O Igračkama 2 (Toy Story 2) - Žanr: Animirani - Tip: DVD - 64,99. O FILMU SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI! Filmska ekipa koja je stvorila. Osim toga, zavirite u nastavak priče u ekskluzivnom isječku iz Priče o igračkama 3. Jul 07, 2010 · . Kako da pronadjete zeljeni sadrzaj na forumu?


Od danas na našim stranicama možete pronaći i raspored filmova, Zabok. Postaj by Mato on sri tra 06, 2011 12:07 pm. Ne moľeą odgovarati na postove.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.