utorak, 30. siječnja 2018.

Prodaja lovačkih pasa za divlju svinju

Prodaja lovačkih pasa za divlju svinju Na prodaju lovacki kerovi za svinje. BiH - Lov Reakcija pasa svinjara na trag divlje svinje. Lovački pas,trobojac,ker lovački,trobojni gonić,psi.

Prodaja lovačkih pasa za divlju svinju
Lovacki pas,psi,ostrodlaki istrijaner,istarski gonic. Prodajem lovackog psa istrijanera-muzjak. Mesanac posavca i brakirke star 2 godine, Radi pretezno divlju.


Koju rasu lovačkih pasa će lovci odabrati često zavisi i od tipa lovišta i nadmorske visine.

Prodaja lovačkih pasa za divlju svinju
Ako pas dobro pretražuje teren, brzo pronalazi divlju svinju i istrajno je oblajava, ako je pokrene i. Posavski gonič prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Trobojni gonic (muzjak, star 4. godine), obucen iskljucivo na zeca, ali u paru radi na divlju svinju. Ker star 5 godina, goni divlju svinju, dokazan u lovistu. Prodaja pasa za lov divlje svinje,prodaja lovačkih pasa za divlju svinju,novosti oglasi prodaja motokultivatora,oglasi prodaja pasa doga,oglasi prodaja lovackih. Utakmica lovackih pasa na divlju svinju, gater "Mrcelji" Velika Kladusa. UZGAJIVAČ POSAVSKIH GONIČA dodaje 44 nove fotografije u album:.


A priprema psa pored vremena koje treba odvojiti, zahteva i iskustvo da se prepozna. Kerovi koji se koriste u lovu na divlju svinju bi se mogli podeliti u dve grupe, prvi su psi koji se.

Prodaja lovačkih pasa za divlju svinju
STA MISLITE JEL GATER KVARI ILI OBUCAVA PSA? Srpski Gonič Psi na prodaju na sajtu My Doggy! U Krstaticama vukovi napali divlju svinju. Slovacke,od radnih pasa,specijalizovanih za lov divljih svinja. Pas je ocenjen u eksterijeru i ima položen ispit urođenih osobina u radu na divlju svinju.


Ako se privatno lovište ili uzgajalište divljači prodajom, diobom ili kojim drugim načinom. Zabranjen je lov krupne divljači skupnim lovom i sa psima, osim divlje svinje. Za obuku mladih pasa, preporucujem ostriju svinju, ne previse, ali da bude.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.