utorak, 30. siječnja 2018.

Zubni most hzzo

Zubni most hzzo Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje je poslalao priopćenje u kojem pojašnjava prava osiguranika u ordinacijama stomatologa na trošak. Prije dvadesetak dana sam zamjenila stari most za novi, pri cemu. Poštovana, nažalost HZZO više ne pokriva nikakve fiksne radove, krunice.

Zubni most hzzo
Koje sve dentalne usluge pokriva HZZO - Dental centar Česdentalcentar-ces. BufretLignendeOversett denne siden27. Standard postupaka i usluga u djelatnosti dentalne ( stomatološke ) zdravstvene zaštite koje financira HZZO. Izvadak iz Pravilnika o dentalnoj zdravstvenoj.


Zubni most hzzo
Kao prvo, pravo na krunice nema svatko, nego samo stariji od 65 godina, koji preko HZZO-a mogu dobiti samo dvije navlake. HZZO-a mogu iskoristiti bez dodatnih naknada. Stomatološke usluge na koje imate pravo preko HZZO-a. Zašto je zubni implantat najbolji način za nadoknadu zuba? HZZO će u potpunosti refundirati taj trošak pacijentu i dalje će se naplatiti od stomatologa koji je naplatio uslugu, a to nije smio napraviti. Zubni most je dentalni nadomjestak koji koristimo kada u zubnom nizu nedostaje jedan ili više zuba.


Most je fiksni protetski rad koji zatvaramo prekinuti zubni niz te vraćamo potpunu funkcionalnost i estetiku zubnog aparata. JOŠ SU UVIJEK NEJASNO ŠTO JE BESPLATNO ZA OSIGURANIKE HZZO-A. A na HZZO-u su mi rekli da nisam trebao unaprijed plaćati most, već da se.

Zubni most hzzo
Poliklinika isporučiti zubni most, što je naš čitatelj i prihvatio. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Zubne krunice (zubne navlake) i mostovi za zube su individualni protetski. Tradicionalan način rešenja gubitka jednog ili više zuba uključuje izradu mosta, dok se noviji trendovi.


Zubni implantati se ugrađuju u čeljust i na njih se nadograđuju posebna sidrišta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.