utorak, 30. siječnja 2018.

Pumpa goriva golf 5 tdi

Pumpa goriva golf 5 tdi II▻Pumpa za gorivo Golf V Tdi Nova pumpa za gorivo Golf V 1. Pozdrav :) Danas mi "riknu" pumpa od goriva na golfu pa sam odmah zvao asu. Pozdrav imam problem navedeno vozilo dali znadete gdje se nalazi relej od pumpe goriva i koji je broj Molim Za Pomoć.

Pumpa goriva golf 5 tdi
Golf 5 tdi pumpa goriva u rezervoaru. Spremljeno u privremenu memorijuPrevedi ovu stranicu13. Pupma što ide u rezervoar ide zajedno sa plovkom sve odlično funkcioniše i potpuno je ispravno skinuta je. Tandem pumpa im je slaba točka - to je pumpa koja dobavlja gorivo.
Pumpa goriva golf 5 tdi
Problem sa paljenjem Golf IV 1,9 TDI pumpa dizna7 lis 2012Što se desi kad dizelaš ostane bez goriva? Poklopac visokotlačne pumpe između ostalog služi za podešavanje količine goriva.


BRU poslije zamjene filtera goriva upalio i u toku probne voznje se ugasio. Provjerena i zamjenjena pumpa u rezervoaru. Naime u pitanju je golf 5, 2004 godina 1. Pa kad verglas na hladno treba vremena pumpi da dovuce gorivo praznim vodovima. Ovaj zadatak obavlja pumpa goriva, koja funkcioniše u kombinaciji sa rezervoarom i filterom goriva. Na primjer, za golf III ona košta 55-60 eura, dok se kod modela iz. Noviji komon-rejl sistemi i Folksvagenov sistem pumpa-brizgaljka (PD TDI) ipak imaju potrebu.

Pumpa goriva golf 5 tdi
Nostradamus123 4 godine i 5 mjeseci.


Molio bih vas ako mi možete pomoči,imam problema sa golfom "v" teško pali kada je vruč. Na elektonici nema grešaka ,senzor temperature je ok pumpa goriva. Prednosti Volkswagen Originalne vodene pumpe. Do isteka je još: 1 mjeseca 5 dana 0 h 0 min. Opširnije: PUMPA GORIVA VW GOLF 5 1. Nekada se dešava da pali tek nakon 5 ili 6 verglanja, a ponekad iz prve. TDI 110 KS godina 2001 toči ložu, napravio.


Svi auti koji imaju Bosch ili Lucas pumpu mogu ići na ložu, bez obzira na turbinu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.