utorak, 23. siječnja 2018.

Semerinzi za hidrauliku

Semerinzi za hidrauliku Obratite nam se za dijagnostiku I servis hidraulike na svim modelima građevinskih i poljoprivrednih strojeva, kamiona te ostale radne mehanizacije. Vršimo servis i prodaja hidrauličnih ventila i razvodnika, pumpi za hidrauliku. Semerinzi Pronađeno je 111 proizvoda.

Semerinzi za hidrauliku
U proizvodnom programu nudi radijalna uljna brtvila za: motor, mjenjač, razne semeringe za kotače, itd… Svojim su predstavništvima. Proizvodnja i prodaja - zaptivači za hidrauliku i pneumatiku, semerinzi, oringovi, izrada po meri na Seal Master mašini. Pin hidraulika je obiteljsko poduzeće koje se bavi servisom i trgovinom od 1995. Availability:out of stock 0 item(s).
Semerinzi za hidrauliku
Od njih traži da zadovolje brtvenu funkciju u. GUMAPLAST VP" je domaći proizvođač semeringa, oringa, manžetni i ostalo gumeno tehničke robe, koji za sigurno ima lidersku.


U zavisnosti od radnih uslova semerinzi mogu biti izrađeni od različitih materijala(elastomeri):. Kategorija:Delovi za hidrauliku , Zaptivači , Zaptivke, plombe. S" ravni L koljna T priključci; reduciri hidraulike; brze spojnice hidraulike; brze. Kod reparacije vršimo izmjenu viskotlačnih semeringa, piksi, brtve upravljnja. Napominjemo da se one koriste za zaptivanje klipa i cilindra u hidraulici i pneumatici. Ulje ti pusta na semering karedanskog vratila. Prvo izlij ulje iz kucista ili parkiraj traktor da je sto vise oboren napred.


Semerinzi za hidrauliku
Pogledajte aktuelnu ponudu rezervnih delova i materijala za pneumatiku i hidrauliku. Kupite na Kupindu i uštedite vreme i novac. ULJA ZA DIFERENCIJAL HIDRAULIKU I MJENJAČ; ULJA ZA KOČIONE SISTEME; ULJA ZA MOTOCIKLE. Pogoni, motori i prijenosi, sklopke, ležajevi, semering,opruge, kotači, zupčanici, hidraulika, glave ps. Hidraulika, jednosmjerno djelovanje. Sortiraj po: cijeni padajuće, cijeni rastuće, imenu padajuće.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.