ponedjeljak, 15. siječnja 2018.

Studentski dom sibenik

Studentski dom sibenik Studentski dom sibenik Objavljeni su privremeni rezultati natječaja za smještaj studenata u studentski dom u Šibeniku za akademsku godinu 2016. Djelatnici tvrtke Vodovod i odvodnja d. Studentski centar Sibenik je neprofitna organizacija od posebnog.

Studentski dom sibenik
Studentski dom sibenik
Zbog velikog broja komentara portal ŠIBENIK. Za razliku od većine studentskih domova u Hrvatskoj.
Studentski dom sibenik
Studenti šibenskog veleučilišta koji žive u studentskom domu ogorčeni su na upravu! Uprava doma je naredila domaru i recepcionaru da ulaze u sobe i uzimaju stvari.
Studentski dom sibenik
Pod studentskim standardom podrazumijeva se: smjestaj, prehrana te.


Poslovni subjekti, trgovine, poslovnice, prodajna mjesta za djelatnost Studenski dom, učenički dom, kvart Šibenik, grad Šibenik. OBAVIJEST ZA KANDIDATE ZA NATJEČAJ ZA SMJEŠTAJ U STUDENTSKI DOM Obrađeni su rezultati natječaja pa možete putem vašeg OIB-a provjeriti jeste li. U Šibeniku se otvaraju novi studiji, dolaze novi studenti, a postoji mogućnost. S obzirom da je zgrada studentskog doma u vlasništvu Grada. Investitor: Veleučilište u Šibeniku.

Studentski dom sibenik
Izbori za predsjednika Studentskog zbora Veleučilišta u Šibeniku i. Iako je rečeno da će rezultati najtečaja za smještaj u studentske domove biti objavljeni 16.


Studentski dom sibenik
Stručni nadzor nad sanacijom Studentskog doma u Šibeniku. U suradnji sa šibenskim Veleučilištem, Grad Šibenik krajem prosinca prijavio je projekt gradnje Studentskog doma Palacin na natječaj. FOTO: Jedan, ali vrijedan – studentski dom u Zadru. Uz sudjelovanje na klasičnoj nastavi studentima se omogućava aktivno. Suvremena knjižnica i novouređeni studentski dom i restoran osiguravaju visok standard studentskog života. Na krovu šibenskog Studentskog doma niknut će solarne ćelije.


U Kninu svečano otvoreni studentski dom i Narodna knjižnica.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.