utorak, 23. siječnja 2018.

Volan za kompjuter

Volan za kompjuter Volan za pc prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: volan za pc. Igraći volan je odličan dodatak za igranje trkaćih igrica te je vožnja automobila ili.

Volan za kompjuter
Igraći kontroler (Joystick) Speed Link DARK TORNADO Flight Stick PC crni. Volan,gas i kocnica za Ps2 porshe. Najpovoljnije cene volana za igranje. Online prodaja, šok cene, uštede, kupovina na rate.
Volan za kompjuter
Poštovani prodajem veliku količinu Volana sa pedalama za Igrice.


Volani sa komandama za igrice PC i Sony. Dodaci za igre kupljene kod nas su uvijek vrhunske robne marke po povoljnoj cijeni. Volan THRUSTMASTER TMX FFB, za PC i XBOX ONE. Uporedite cene za Volan Za Pc, najbolja ponuda nekoliko stotina prodavnica. Zdravo,ovo je moj prvi video iz euro trucks simulator 2 mozda nisam bas dobro igrao,ali drugi put ce biti. Volan Defender ADRENALINE MINI LE USB, mini, 10 buttons Gaming volan s pedalama za PC. Promjer volana : 200 mm Wheel rotation angle : 180 ° Windows.


PS3, PC; Vibracija: Ugradjena dupla vibracija za.

Volan za kompjuter
BufretOversett denne sidenSvakako dobro znamo da igranje igrica na tastaturi i nije baš neko zadovoljstvo. Zato smo rešili da Vam ponudimo odličan dodatak za Vaš PC ili Playstation. Prodajem potpuno ispravan Logitech Formula Vibration Feedback volan za PC. Volan je u odlicnom stanju sto se moze i videti. Razna gaming oprema za računar. Malo korišćen tako reći nekorišćen potpuno ispravan volan za igrice sa pedalama.


Pozdrav ljudi, trebam preporuku za volan Cuo sam da je najbolji onaj neki g25 il tako nesto al. Prodajem volan za kompjuter marke Logitech, ima vibraciju i pedale, crno crvene boje. Džojpedi, džojstici, volani i druga oprema potrebna za potpun ugođaj igranja omiljenih igrica. Izbirate lahko med različnimi novimi ali rabljenimi dodatki za PC.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.