ponedjeljak, 15. siječnja 2018.

Zakon o stanovanju i održavanju stambenih zgrada

Zakon o stanovanju i održavanju stambenih zgrada Uredbi o održavanju zgrada i donošenja Zakona o stanovanju. Svaka zgrada će od sledeće godine imati svog upravnika, svi stanari moraće da plaćaju održavanje, a stanodavci neće moći da izbegnu porez. Odredbe ovog zakona ne odnose se na raspolaganje, korišćenje, upravljanje i održavanje stambenih zgrada, stanova, garaža i poslovnih prostora koji se.

Zakon o stanovanju i održavanju stambenih zgrada
NACRT ZAKONA O STANOVANJU I ODRŽAVANJU ZGRADA: Održivi. Odredbama Nacrta zakona koje se odnose na upravnika stambene. Upravnika bira skupština stambene zajednice iz redova vlasnika.


Zakon bi trebalo da reguliše pitanje održavanja zgrada, ali upućeni.

Zakon o stanovanju i održavanju stambenih zgrada
Zakon o izmjenama i dopunama Zakona kojima su. Pojam i pravni status stambene zajednice (član 16.) Pravila o. Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti ocenio je danas da Predlog zakona o stanovanju i održavanju. Očekuje se da se novi zakon o stanovanju i održavanju zgrada usvoji u tokom. Da je Ministarstvo održivog razvoja i turizma objavilo Javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu zakona o stanovanju i održavanju stambenih zgrada. ZAKON O STANOVANjU I ODRŽAVANJU STAMBENIH ZGRADA. Ovaj zakon uređuje odnose u oblasti stanovanja kojim se.


Javnu raspravu o Nacrtu zakona o stanovanju i održavanju stambenih zgrada će sprovesti Ministarstvo održivog razvoja i turizma. Suština Zakona o stanovanju i održavanju stambenih zgrada.

Zakon o stanovanju i održavanju stambenih zgrada
Drugi deo (od člana 62.) je Stambena podrška – ono što se ranije nazivalo socijalni i neprofitni stanovi. U clanku je rec o stambenim zgradama a ne o aerodromima. Počinje javna rasprava o Nacrtu zakona o stanovanju i održavanju zgrada. Primedbe na Nacrt Zakona o stanovanju i održavanju stambenih zgrada.


Примедбе на Нацрт Закона о становању и одржавању стамбених зграда.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.