subota, 10. veljače 2018.

Cijene.goriva info

Cijene.goriva info Popis cijena goriva naftnih derivata svih distributera diljem Hrvatske. Pronađite najjeftiniju cijenu goriva u hrvatskoj i uštedite novac! Popis svih nama dostupnih cijena goriva na benzinskim postajama diljem Hrvatske.

Cijene.goriva info
Kako se ne bi šokirali svaki puta kada dođete na benzinsku pumpu, na cijenegoriva. Ovo su najčešće cijene goriva za određenu kompaniju. Kraj je radnog tjedna, cijene goriva nisu se mijenjale.


Prema informacijama portala cijenegoriva.

Cijene.goriva info
Peti tjedan za redom u Hrvatskoj rastu cijene benzina. Cijene naftnih derivata nastavile su s padom. Nakon sedam tjedana rasta cijena goriva, konačno dobre vijesti za vozače širom. PALE CIJENE GORIVA: Evo koliko će vas od sada stajati puni tank. OD UTORKA NOVE CIJENE GORIVA: Benzini skuplji, dizel nešto jeftiniji. Pretraga za: i gorivo Eurosuper 95 , pronađeno 0 postaja. Cijena se kreće između 7,36 i 7,39 kuna po litri.


Tako korisnici benzinskih goriva jednu litru plaćaju 13 lipa više, a korisnici. Eurosupera 95 je niža za čak 21 lipu, čime je pala na najnižu razinu od sredine veljače ove.

Cijene.goriva info
Litra eurosupera 95 tako je poskupila je 9 lipa, eurodizela 8 lipa, a autoplina 7 lipa, javljaju Cijenegoriva. Posljednje povećanje cijena goriva uslijedilo je prije mjesec dana, a vlasnici pumpi u BiH pravdali su to povećanjem cijena barela nafte na. Nakon snažnog rasta cijena goriva prošloga tjedna, većina vozača može odahnuti. Nakon dva tjedna uzastopnog pada, u utorak je poskupilo gorivo u Hrvatskoj. Proteklih tjedana, a poglavito proteklih dana u Ljubuškom traje pravi rat s cijenama goriva. Tako je jedna benzinska crpka krenula u obaranje.


S jučerašnjim danom osmi tjedan zaredom su. ZAGREB - Gorivo je u utorak poskupilo za 10 lipa po litri, objavio je portal cijenegoriva. Prema podacima s tog portala, na Petrolovim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.