subota, 10. veljače 2018.

Zakon o fiskalizaciji

Zakon o fiskalizaciji Ovim se Zakonom uređuje postupak fiskalizacije u prometu gotovinom, obveznici fiskalizacije, sadržaj. Također, propisuje se novi način dostave podatka o poslovnim prostorima, koje. Po izvršenoj fiskalizaciji Poreska uprava donosi rešenje o fiskalizaciji, najkasnije narednog radnog dana od dana fiskalizacije.

Zakon o fiskalizaciji
U fiskalizaciji je uočen i novi način pokušaja prevare, a to je storniranje računa što se uvijek događa sat-dva prije. KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O FISKALIZACIJI U PROMETU GOTOVINOM, drugo čitanje, P. Ukoliko je vaša tvrtka izdaje račune za gotovinsko plaćanje (ovdje ulaze i kreditne kartice), onda vas. Zakonu o fiskalizaciji morati imati fiskalne blagajne povezane izravno s Poreznom upravom.
Zakon o fiskalizaciji
U prostorijama Centra za savjetovanje i razvoj karijere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.


Zakon o porezu na dodanu vrijednost). Fiskalizacija u prometu gotovinom se uvodi radi učinkovitog nadzora. Stornirani reklamirani promet” predstavlja podatke o vrijednosti stornirane. PU donosi rješenje o fiskalizaciji, najkasnije narednog radnog dana nakon. Uvođenjem zakona o fiskalizaciji pojavila se potreba pronalaženja prograsmkih rješenja koja će udovoljavati zakonu te potrebama korisnika fiskalnih blagajni. Da li je novim zakonom o fiskalizaciji predviđeno da iznajmljivači kreveta,apartmana,koji plačaju paušalni porez na iznajmljivanje,moraju.


Sve što trebate znati o fiskalizaciji u Federaciji Bosne i Hercegovine na jednom mjestu. U privitku se nalazi obrazac: "Odluka kojom se uređuje popis poslovnih.

Zakon o fiskalizaciji
Prijedlog zakona o fiskalizaciji. U Republici Hrvatskoj uvode se fiskalne blagajne. Hrvatskoga sabora izglasan je i donesen zakon o fiskalizaciji u prometu gotovinom. Narodnim novinama, a isti stupa na.


Zakona definirani su datumi stupanja na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.