nedjelja, 11. veljače 2018.

Joppd putni nalozi primjer 2015

Joppd putni nalozi primjer 2015 Trošak službenog putovanja koji podnositelji prikazuju na Obrascu JOPPD do. Italiju, ima karticu za plaćanje autoceste u Italiji? Primjeri popunjavanja JOPPD obrasca.

Joppd putni nalozi primjer 2015
Troškovi službenog putovanja i Ispravak i nadopuna putnih naloga. Ostale novosti vezano uz JOPPD i putne naloge. Upravo smo se naviknuli na prijavu putnih naloga kroz JOPPD obrazac, i evo – čekaju nas izmjene… S obzirom da ima nekoliko specifičnosti. Stoga, uz putni nalog obvezno se prilažu isprave ko-.


Joppd putni nalozi primjer 2015
Pravilnik) koje su stupile na snagu 24. Putni nalog, naknadno ispostavljanje i obračun. Ako uzmemo primjer da je ručak i večera 160,00 kn i da radniku pripada za službeni put u. Neovisno u kojem obliku se izdaje, putni nalog kao vjerodostoj-. PN iz 1 mjeseca u kojem imam iznose u kunama i. Svi šifrarnici za JOPPD obrazac (za 2017. godinu) i konkretni primjeri kako se kreira. JOPPD-u) mogu biti i drugi dostupno. Da bi se obračun putnog naloga mogao automatski učitavati u JOPPD obrazac, dodan.


Obračun puta je dokument za obračun troškova putnog naloga.

Joppd putni nalozi primjer 2015
Obveza prijavljivanja ovih troškova nastupa tek 01. TROŠKOVI SLUŽBENIH PUTOVANJA U OBRASCU JOPPD od 1. Postavke za obračun novčane naknade (15.4.2015), 0,008. Obvezni elementi putnog naloga (02.09.2016). Reinvestirana dobit I Obrazac JOPPD (22.04.2015). Porezne uprave, oznaka 39 neće se primjenjivati do 1. KNJIGA URA I IRA - ova knjiga služi za. PUTNI RADNI LIST - za službeno vozilo 2015 putni nalog - za.


KONTROLA IP - JOPPD 2015 IP OBRAZAC Objavljujemo novi obrazac DOH. Korwin upute za popunjavanje i snimanje JOPPD obrasca. Korwin: Upute za popunjavanje JOPPD obrasca iz Putnih naloga. Za popunjavanja i snimanja JOPPD obrasca iz stavki Putnih naloga. O isplati regresa izvješćuje se Poreznu upravu putem Obrasca JOPPD.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.