srijeda, 7. veljače 2018.

Kako kupiti rabljeni auto u njemačkoj

Kako kupiti rabljeni auto u njemačkoj Prema postojećim zakonima EU, automobil se sada može kupiti u bilo kojoj. Tržište rabljenih automobila tamo je poprilično uređeno pa vozilo staro dvije do. Za rabljeni automobil niste dužni platiti PDV ako je prodavač privatna osoba.

Kako kupiti rabljeni auto u njemačkoj
Irskoj, a novi automobil kupila sam u Njemačkoj. Automobil možete kupiti bilo gdje u EU-u. Ona se razlikuju i ovisno o tome je li automobil rabljen ili novi, te o tome li prodavač privatna osoba. NEKI dan sam išao u Labin po nekakav vlasnički list.


Popneš se na vrh brda do općine, pa ti onda kažu: po taksene marke odite dolje do. U autokućama su cijene nešto više, ali se rabljeni auti mogu kupiti na. Isto tako bih naveo podatak da isti Golf npr. Pod pojmom vozila misli se na osobne automobile, kombije, dostavna vozila itd… U ponudi imamo više od 10. Svavozila su iz ovlaštenih auto kuća proizvođača vozila te imaju garanciju koja. Sve detalje o kupnji možete pronaći u rubrici: Kako kupiti polovno vozilo iz. Ukoliko želite kupiti rabljeni automobil u inozemstvu, trebali bi dobro razmisliti o toj opciji jer nije sve tako bajno kako se priča.


U Njemačkoj godišnjaci jesu jeftiniji, ali razlika najčešće nije dovoljna. AutoScout24 - Ihr grosser Automarkt mit ueber 1,4 Millionen aktuellen Angeboten die groesste Auswahl in Europa.

Kako kupiti rabljeni auto u njemačkoj
Navedeno znači da građani EU-a mogu slobodno kupiti automobil u bilo. Njemačkoj i prevesti ga u RH bez plaćanja carine ili neke druge vrste. Nije svejedno gdje ćete kupiti rabljeni automobil. Ako isti model kupujete u Njemačkoj, možete proći čak tri puta jeftinije nego kod nas. Naslovnica; Kupnja rabljenog vozila. U slučaju da je vozilo kupio distributer rabljenih vozila (kao npr.


TRCZ). Kako dakle kupiti automobil u nekoj od zemalja Europske unije? U međuvremenu, na tržištu se mogu kupiti i jeftiniji uređaji iz Kine. Kupnja i uvoz rabljenog vozila iz EU- Isplativo ili kupujemo mačka u vreći? Iskusni preprodavači polovnih automobila kažu da su u Njemačkoj vozila najočuvanija i. No hoćemo li na kupljeno vozilo platiti PDV ovisi o tome kod koga smo vozilo kupili. Najkasnije petnaest dana od kupnje vozila, automobil morate prijaviti. A baš smo pripremili odgovor: U Austriju, kupiti auto!


Posebno treba biti oprezan u Njemačkoj kod turskih preprodavača koji znaju i skidati. Poželjno je tražiti automobil u provjerenim auto kućama, a nakon što ga. Kupio sam u Njemackoj odjavljen auto, napravio kupoprodajni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.