srijeda, 7. veljače 2018.

Kako ukloniti mrlje od varikine

Kako ukloniti mrlje od varikine Osim što kvare izgled odeće, fleke i mrlje mogu i da unište tkaninu ukoliko se. Međutim, važno je nakon nastanka mrlje što ranije oprati odjeću jer su tako šanse da će se krvava mrlja ukloniti veće. Stoga moramo biti obazrivi prilikom upotrebe varikine i hidrogena za kosu.

Kako ukloniti mrlje od varikine
Zelene mrlje se uspešno mogu očistiti i benzinom za čišćenje. Pranje kuhinjskih krpa100+ objava6 lip 2013Upomoć - mrlje od voćnog soka! Fleke ili mrlje100+ objava21 sij 2006Više rezultata za forum.


Forumi › Lifestyle › SavjetiSpremljeno u privremenu memorijuSlično12.

Kako ukloniti mrlje od varikine
Ja sam samo siguran da nisam ni pokušaval. No pretpostavljam da si fleku pokušala očistiti domestosom i sad je taj. I prije nego dohvatite bocu varikine - stanite! Ona će reagirati s proteinima iz znoja i potamnit će mrlje. Umjesto toga, na svjetlijoj odjeći. Nakon 30 minuta natapanja odeću treba. Kako ukloniti mrlju od crnog vina,a prala sam stolnjak vec dva puta na 95.


Mrlje od krvi najlakše ćete ukloniti namakanjem u hladnoj vodi ili pasti od. Uzmite praznu špricalicu, stavite unutra pol varikine i pol vode.

Kako ukloniti mrlje od varikine
Fleke od zaljepljene žvakaće gume očistiti sokom od limuna. Za žutre mrlje od stajanja, ako još imate onaj stari mamin lonac za iskuhavanje rublja. Uklonite mrlje odmah, ako je moguće, jer onda su lakše ukloniti. Ponekad, varikina je potrebno s obojenim mrljama poput dječje hrane (pasirano mrkve).


Korištenje izbjeljivača Za uklanjanje tvrdokornih mrlja plijesni, možete razmisliti o korištenju razrijeđena varikinu. To možete učiniti pomoću izbjeljivača za odjeću (npr. varikina), čistog alkohola. Bijele mrlje na noktima (leukonihija) – što ih uzrokuje i kako ih se. Nikada ne smijete kombinovati sredstvo za uklanjanje mrlja koje sadrži varikinu sa, na primjer, sirćetom ili amonijakom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.