četvrtak, 1. veljače 2018.

Lampa za nokte bipa

Lampa za nokte bipa Volimo da su naši nokti uredni i dotjerani, a s trajnim lakom savršena manikura. GEL NAIL POLISH gel lak za nokte razne nijanse. SHEER&SHINE ruž za usne razne nijanse.

Lampa za nokte bipa
Imate li kakve preporuke - koju lampu uzeti, koji lakovi su vama dobri? Ja vec godinu i pol radim tako nokte sama sebi i frendicama, a lampu sam kupila tu na krpicama od jedne cure. Uv lampa za nokte prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. LOOK BY BIPA Gelly Nails Pro je nova linija trajnih lakova za nokte uz.


Lampa za nokte bipa
Najveća ponuda i najbolje cijene: uv lampe za nokte. Lampa za nokte prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Nanesite glatki i debeli sloj Essence peel off gel baze za nokte (26,90 kn). Stavite nokat ispod Essence mini led lampe (179,90 kn) na 10. A za cijenu ovog seta mogu sacekat snizenje u Bipi pa si priustit bazu, lak i nadlak. Lijepi nokti nisu samo ukras već i odraz njegovanih ruku. Kada to napravite, opet je na redu essence MINI LED LAMPA - dakle, isti postupak. Trajni lak za nokte koristi se u kućnoj i profesionalnoj upotrebi.


U set za trajni lak nalazi se uv lampa, trajni lak 3u1, odstranjivač trajnog laka, polirni blokovi.

Lampa za nokte bipa
Ja sam osoba koja voli lijepo uređene, nalakirane nokte, no jako mi. Mini LED lampa namijenjena je za sušenje jednog nokta, ne svih pet. Depend sredstvo za čišćenje laka, bazu za trajni lak, trajni lak, UV lampu s punjačem, rašpicu i pogurivač kožice za nokte. Kako nemamo svi iste nokte, u asortimanu imamo različite. Depend za ovo je ljeto pripremio posebnu ponudu lakova za nokte, gel lakova i gel lampi pomoću kojih je. Hrvatskoj (mislim na profesionalnu liniju, ne samo lakove iz Mullera i Bipe). Prije trudnoće uvijek sam zbog urednosti imala gelirane nokte.


Heute haben wir ein kleines Tutorial für euch und zwar zeigen wir euch, wie man ganz.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.