četvrtak, 15. veljače 2018.

Materijal za nokte zagreb

Materijal za nokte zagreb UPOTREBA: IBD Akril prah se kombinuje sa Grip monomerom za jake, lepe nokte. IBD procedura nanošenja podrazumeva metodu pritiska i povlačenja, što. Da li su nokti od njega čvršći nego oni od gela?

Materijal za nokte zagreb
Akril tehnika podrazumeva dve komponente, prah (puder) i likvid. Obožavate nokte, crtanje po njima, french manikir. ECO AKRILNI PRAH PROZIRNI 60 G Akril ECO AKRILNI PRAH PROZIRNI. Ja sam pokusavala da ukrasavam nokte sa lakom za nokte ali se gel odvaja.
Materijal za nokte zagreb
Gel, akril, i svileni nokti su u širokoj upotrebi.


UV gel sa akril prahom pa nanesem na nokat. Kompletan set za izlivanje noktiju uz upotrebu tipsi. Set sadrži: akrilni natural prah 28 gr. II▻AKRIL NOKTI Akrilni prah za nokte, 30 g za proizvodnju akrilnih. Naši proizvodi se preporučuju za profesionalnu upotrebu u kozmetičkim. Mislim,malo off,al Curica od 12 godina gelira nokte i još joj mama to. SALON GEL - Sve za Vaše nokte na jednom mjestu!


Posjetite nas u našoj poslovnici ili naručite putem webshop-a.

Materijal za nokte zagreb
Za sva pitanja, stojimo na raspolaganju. Najnovije tehnike i proizvodi za njegu i ugradnju umjetnih noktiju. Ekskluzivni distributeri za ReformA nails proizvode i Kinetics proffessional system. EMMI-NAIL HRVATSKA - profesionalna oprema za nokte, UV gelovi, lampe za nokte, start paketi. Trajni lakovi i UV gelovi za nokte prodaja; vrhunska kvaliteta gelova, gelova u boji, lakova - materijala za nokte. Točan naziv poduzeća: RICH COMPANY D. Sjedšte poduzeća : Kornatska 1c, 10000 Zagreb. Sav pribor za uređenje i ugradnju noktiju , umjetni nokti i set za nokte.


Veliki izbor uv lampa, uv gelova, trajni lak, gelova u boji i ostalog materijala za lijepe i. Crystal Nails webshop profesionalnih proizvoda za ugradnju noktiju. ART GELOVI NOVA VRSTA MATERIJALA, GEL ZA CRTANJE. Royal Nails je profesionalni brend gelova i ostalih materijala za izradu noktiju. Vrhunska kvaliteta i pristupacne cijene.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.