srijeda, 7. veljače 2018.

Mazda cx 3 slike

Mazda cx 3 slike Mazda CX-3 sa SKYACTIV tehnologijom, dizajnom KODO - duša pokreta i sustavom MZD Connect. Rabljena Mazda CX3 vozila: prodaja Mazda CX3 auta iz cijele Hrvatske u malim oglasima sa slikama i cijenama Mazda CX3 automobila. Barcelone, pokazuje već i samim izgledom - stamena Mazda CX-3 doista izaziva i.

Mazda cx 3 slike
Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam MAZDA CX-3. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu MAZDA CX-3. Testirani CX-3 s top paketom opreme podsjeća na automobile visoke klase. Tu je i automatik te pogon na sve kotače tako da je i ukupna cijena.
Mazda cx 3 slike
To su sve komentari koje smo dobivali na našu testnu Mazdu CX-3 G150 Revolution Top Test koja je bila komentirana baš gdje god smo se. Vratimo se ipak na ovu plavu Mazdu koju vidite na slikama, CX-3.


Osim izrazite pouzdanosti, dojmovi koje nudi nakon nekoliko dana vožnje. Prvi mali Mazdin SUV, model CX-3, ulazi u jedan od najbrže rastućih tržišnih segmenata, a njegovi najvažniji. Mali krosoveri postaju sve popularniji poslednjih godina, pa ponuda na tržištu raste. Mazda CX-3 imala je svetsku premijeru na sajmu automobila u Los Anđelesu, koji je za predstavnike medija otvoren u utorak, 18. Mazda CX-3" je auto koji se izdvaja od konkurencije premijum materijalima i dizajnom. Ovo su naši utisci sa svetske premijere u Barseloni.


Mazda 2 al vidim da nema prednjeg niti stražnjeg naslona za ruku a na slici full oprema i još jedan minus kada nema.

Mazda cx 3 slike
Veliki problem kod Mazde CX-3 je što nasloni za glavu na zadnjem sedištu. U tu igru odnedavno se uključila i Mazda. Nakon globalnog uspjeha svojeg broj većeg SUV-a CX-5, koji je prije tri godine ujedno bio promotor. Mazda CX-3 nova je vrsta elegantnog, kompaktnog crossovera zabavnog za vožnju. Potpuno nova Mazda CX-3 je kompaktni crossover koji kombinuje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.