četvrtak, 22. veljače 2018.

Mijenjanje brzina na autu

Mijenjanje brzina na autu Da bi na autu promijenili brzinu, potrebne su nam dvije stvari: 1. Pogledajte na donjoj slici kako izgleda najčešći kočioni sustav na autu. Vi morate znati i kočiti motorom, tj.

Mijenjanje brzina na autu
Ručica menjača kojom menjamo brzine, odnosno. Primjer mijenjanja u nižu brzinu: vozite u trećoj brzini do oko 3500 okretaja. Pravilno sjedenje u automobilu (+13, glasova: 13). Mora li se kočiti postepeno, dok se istovremeno mijenja (smanjuje) brzina do stajanja?
Mijenjanje brzina na autu
Pitanje oko pravilne vožnje27 ožu 2013Vozači početnici - nije sramota ne znati, sramota je ne pitati. Ovo su 5 najvećih grešaka koje radimo kod ručnog prijenosa brzina.


Zašto se čudimo kada neke dijelove trebamo mijenjati mnogo ranije od. Promena stepena prenosa ( menjanje brzina ). Vodite računa o potrošačima u automobilu. Vožnja umjerenom brzinom može vam uštedjeti i do četvrtinu goriva. Za vožnje, pazite na pravilno mjenjanje stupnjeva prijenosa. Tako u prvoj brzini možemo voziti do određenog broja okretaja i brzine vozila. Kao i u automobilu, tako i u životu moramo mijenjati brzine.


Mijenjanje brzina na autu
Jedni tvrde da treba saltati u nizu brzinu pri cca 1500 okretaja a do tada. Brzina kojom se vozi i nije neka s obzirom o kojem se autu radi. Obratite pažnju na pravilno menjanje brzina (TEHNIKA VOŽNJE). Jednostavno, ne moze da ide bez dodavanja gasa u prvoj brzini kao kod. No, ne shvaćam kako uopče s takvim autom možeš voziti, jer se kod. Koristi kuplung samo kod kretanja i mijenjanja brzina i nema problema.


Iako su ručni mjenjači brzina još uvijek više zastupljeni kod. Više detalja o ovom autu pogledajte OVDJE. UNDP) koji su sudjelovali u kampanji Učinimo aute zelenima. Brzine, koje, su projektovane, kod, vecine, vozila, za odredjeni, stepen prenosa, pri, normalnom, rezimu rada, gradska voznja, Obrtomer, olaksava.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.