srijeda, 7. veljače 2018.

Prodaja panela u bih

Prodaja panela u bih PANELI ZIDNI I KROVNI ITALIJA MARCEGAGLIA. Krovni paneli, zidni paneli, termoizolacioni paneli, vatrootporni paneli. Solarnin paneli elektrane po sistemu ključ u ruke.

Prodaja panela u bih
Bavi se uvozom i prodajom panela polikarbonata, panela za sekciona vrata te građevinske limarije. U ponudi čelični i aluminijski limovi u boji, bez boje i pocinčani lim. Kao lider na tržištu u domenu profilacije limova, Alternativa d. Sarajevo uspostavlja visoke tržišne standarde.
Prodaja panela u bih
Sendvič paneli, polikarbonati, sekciona vrata.


ITALPANNELLI, jedna od najvećih kompanija u proizvodnji visokokvalitetnih sendvič panela u Europi sa. Ljetiniću kojom je obezbjeđena proizvodnja termoizolacionih panela na savremenoj. U ponudi imamo cijeli niz vrhunskih termoizolacijskih panela raznih funkcija i debljina. Jedna od vodecih tvrtki na podrucju Hrvatske, Srbije, Crne Gore i BiH. Isporuke u Zagrebu, Rijeci i Splitu. MIKOM je jedna od srodnih firmi u Bosni i Hercegovini koje su ušle u program finansijske. Jedan od sistema se sastoji od 3 solarna panela, pumpne garniture i. Frigus – tvrtka je s dugogodišnjim iskustvom rada u području hladjenja.


Prodaja panela u bih
Prodaja i montaža izolacijskih panela. Dugogodišnje iskustvo stečeno u inozemstvu. One koriste solarne panele u večini slučajeva samo da bi grijali vodu i. Vjerovali ili ne, postoje specializovane firme u BiH koji rade. Od toga 16 prodaje struju uz poticaje koji obezbjeđuju isplativost ulaganja. Prvu solarnu elektranu u BiH izgradili su Sadik Fatić i njegov sin Selmir. On je najbogatiji čovjek u BiH (magazin Forbes) i jedan od.


Maid Jabandžić je tridesettrogodišnji suvlasnik i direktor prodaje ove kompanije. EURO ONIKS vodeći proizvođač dekorativnih panela u državi. Obavještavamo cijenjene kupce da od sada u ponudi imamo Kaindl ploče 18 mm debljine!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.