četvrtak, 1. veljače 2018.

Splitski dnevnik

Splitski dnevnik U splitskoj bolnici u rad pušten MSCT uređaj vrijedan 5,5 milijuna kuna. Pozivaju se svi koji imaju potrebu za žurnim CT ili UZV pregledom da se jave na. U stanu buknuo požar, muškarac zadobio ozljede opasne po život.

Splitski dnevnik
Požar koji je buknuo u stanu oko 16:30 sati , iz do sada nepoznatih razloga , zahvatio. Nadzorne kamere splitskog ugostiteljskog objekta snimile su drsku krađu. Dalmatinski portal donosi najnovije vijesti iz Splita i Dalmacije! DNEVNIK NESTAŠNE GOSPOĐE: Ovo samo može napraviti muškarac glup kao tikva!


U Dnevniku objavljujemo: - Željko Kerum u novom pohodu na mjesto gradonačelnika poručio - Već imam. Home SPLITSKI DNEVNIK – Otvoren je 21. Ne baš svakidašnji prizor dogodio se u blizini Imotskog, točnije u Glavini Donjoj inače rodnom mjestu poznate bosanskohercegovačke pjevačice zabavne. Kako i na koji način se spremate za parlamentarne izbore u rujnu? U stalnom sam kontaktu s građanima koji traje od kad sam prije pet godina. Baš kako smo i najavili redakcija Splitskog dnevnika, inače novog lokalnog. U tom je slučaju na Županijskom sudu u Splitu bio osuđen na godinu i tri mjeseca zatvora, no slučaj je sredinom 2014.


Rođendan književnika Igora Šipića; sreća zbog obrane doktorske disertacije kćeri prof. Boškovića; vrijeme kišno; podsjećanje na.

Splitski dnevnik
Dan je bio hrvatski dvotjednik, tjednik i dnevnik iz Splita. Pokrenio ih je splitski biskup Filip Frano Nakić. U sklopu obuke nastavnika u našoj školi za korištenje e-dnevnika, priložene su slijedeće upute: -detaljna skripta koju je izradila Marijana Petrić Maršić. Sveučilišna knjižnica u Splitu osnovana je 1903. Split u prvih devet mjeseci ove godine u odnosu na prošlu, pohvalila.


Splitski dnevnik „Slobodna Dalmacija“ u svom broju od subote, 17. Pogled iznutra“ na objavila je autorski tekst. Pripreme za parlamentarne izbore u medijskom prostoru nastavile su se cenzurom tekstova novinara Damira Pilića, koji prošlog tjedna nisu. PRIČA PIONIRKE HRVATSKOG FEMINIZMA Zaboravljeni dnevnik Vinke Šperac Bulić otkriva život Splita i Dalmacije. Ključne riječi: vrijednosni jezični identitet, međuraće, splitske dnevne novine. Predstavljanje knjige Ivana Kovačića „Grozote rata: Dnevnik s Goričkog.


Kada je došao u Slobodnu Nino Pavić kazao je da će splitski dnevnik postati nacionalna novina, obećao je ulaganja, dizanje kvalitete.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.