srijeda, 7. veljače 2018.

Zamjena kazete na biciklu

Zamjena kazete na biciklu Zadnji lančanik ili kazeta najjednostavniji je i najpovoljniji način da prijenos. Bicikl,bicikla,bicikle - Kako god želite, važno je da je na 2 kotača. Održavanje, popravak ili servis bicikla je posao koji svi možemo lako obaviti uz malo truda.

Zamjena kazete na biciklu
Danas sam kupio novi lanac za bicikli i išao zamijeniti stari. Sama promjena kazete i zupčanika je jednostavna, ali prepoznati trenutak kad to treba učiniti nije baš jednostavno. Servis zadnje glavčine ili nabe bicikla, Shimano SLX FH-M675.


Razlike između dobrog i potrošenog.

Zamjena kazete na biciklu
Promjena lanca na trkačem (cestovnom) biciklu. Uvek je dobro imati u svom vlasništvu barem osnovni alat za svoj bicikl. Tu se pre svega podrazumeva set imbus ključeva, alat za svlačenje. SAJLA MJENJAČA STRUŽE OD RAM BICIKLA I STRUŽE BOJU. Kazeta može biti čabava, dopuštajući zupčanicima da se pomjeraju lijevo desno.


Za zamjenu žbica na zadnjem kotaču potreban je alat za demontažu vanjske gume, skidanje kazete i ključ za žbice. Kak da znam jel rastegnut, mislil sam da moram samo zamijeniti pogon i gotovo, kad ono serviser mi pocne jos i lance i kazete spominjati. Cjelokupan alat za vlastoručni servis bicikla. PPSbWOGgSpremljeno u privremenu memorijuSlično2.

Zamjena kazete na biciklu
Imam jedno pitanje, nabavio sam novu ramu za svoj bicikl i sad trebam. Uz pranje, već prvim pregledom bicikla možete ustanoviti stanje guma, moguća oštećenja ili uzdužne pukotine koje ukazuju na. Zamjena gume i zračnice II stupanj (Mjenjači u glavčini), 40,00 kn.


Ako su karike toliko labave da ih je nemoguće podesiti, morate zamijeniti mjenjač. Također, provjerite da poluga prijenosa ne dodiruje okvir bicikla kada su. Zamjena žbice na stražnjem kotaču je nešto složenija nego kod prednjeg kotača, jer treba imati poseban alat za skidanje kazete (zupčanika brzina).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.