ponedjeljak, 19. ožujka 2018.

Indijski oraščići uzgoj

Indijski oraščići uzgoj Zbog svog nježnog okusa indijski oraščić je mnogima omiljeni snack koji se može kupiti skoro u svakom supermarketu tokom cijele godine. To što mi jedemo jeste ali da to klija nema šanse. Seme je izvađeno iz ljušture (našao sam na netu sliku "Indian nut") znači trebalo bi naći celu.

Indijski oraščići uzgoj
Danas se zna da je indijski oraščić iako sadrži kalorije odlično. Više od polovine svjetskog uzgoja indijskih oraha dolazi iz Indije. Ali, iako je to poslastica o kojoj niko. Kako se koristi indijski oraščić za dobro zdravlje i kao prirodni afrodizijak.
Indijski oraščići uzgoj
Indijski oraščić nije iz porodice oraha (Juglans), nego su ustvari.


Kakav je njegov sastav, sadrži li kalorije i koja je cena. Brazilski orah spada u lupinasto voće. Plodovi imaju tvrdu i debelu koru, a veliki su 15 cm-a. Unutar ploda nalaze se bijeli orasi obavijeni. PlanetBIO indijski oraščići donose vam mirise Indije i zasigurno će postati jedna od vaših najdražih grickalica. Iz certificiranog organskog uzgoja. Uzgoj indijskih oraha van Latinske Amerike zapoceo je u Evropi, da bi se kasnije prosirio.


Međutim, mora se napomenuti i da indijski orah (kao i drugi orasi) može biti.

Indijski oraščići uzgoj
Za uspješan uzgoj oraha važna je i dužina njegove vegetacije. Koristi se i u salatama, slatkišima, namazima i jelima od povrća, a manje je mastan od. Zbog svog blago-slatkog okusa indijski oraščići ukusni su međuobrok u školi, na poslu ili tijekom. Na područje Indije ovaj orah su preneli Portugalci, a danas je Indija. Miješani oraščići iz ekološkog uzgoja će vas napuniti energijom jer imaju bogatu.


Sastav: ekološki uzgojen kikiriki, indijski oraščići, bademi, lješnjaci, brazilski. Kod nižih sadnica, u prvim godinama uzgoja treba formirati deblo tako da se potiče razvoj vršnog pupa. Ako na korjenovom vratu ili na deblu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.