petak, 30. ožujka 2018.

Pločice za vrata cijena

Pločice za vrata cijena Izrađujemo pločice za vrata prema našem predlošku ili ideji kupca, koji može birati između svih dimenzija oblika i stila pločice. Natpisne pločice za vrata stana, Kućni brojevi, Pločice oštar pas, Naljepnice beba u autu. Objasni nam kako bi trebala izgledati pločica; 3.

Pločice za vrata cijena
Upiši tekst koji želiš da piše na pločici; 4. Automatski će se generirati cijena vaše. Pločice za vrata izrađene iz graverske plastike pružaju široki način primjene, od natpisa za portafone, kasliće, ulazna vrata i sl. Pločice sa natpisom za križ, natpisne pločice za vrata, pečati, štambilji.
Pločice za vrata cijena
AKCIJA popust 20% na redovnu cijenu AKCIJA.


Cijena pločica je od 100,oo do 150,oo kn, ovisno o veličini pločice. Radimo i natpisne pločice za vrata, službene ploče i sl. Pečate, štambilje i žigove izrađujemo. Dostava i troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu; Poštarina iznosi cca. Pločica s prezimenom za vrata stana Stanovanje. Cijena je stvarno jeftina mislim da je 35-40kn ja sam si uzeo srebrnu kao ogledalo s crnim. Personalizirane naljepnice ili pločice u pola cijene i gratis dostavom!


Naljepnice s imenom djeteta "Beba u autu", pločica s prezimenom za vrata, ili pločica s.

Pločice za vrata cijena
Laserski gravirane pločice za vrata. Izaberite pločice za vrata od raznih materijala i različitog dizajna, gravirane ili tiskane. Druga namjena pločice takve dimenzije može biti i kao natpis za neki proizvod, izložbeni eks. Iz ponude posebno izdvajamo mogućnost izrade pečata, pločice za vrata i pločice za pehar za samo 20 MINUTA! Pločice za ulazna vrata izrađujemo po cijeni već od 20,00 kn: U navedenim cijenama sadržani su: izrada pločice, nanošenje dvostrano ljepljive folije, izrada. Podložne pločice za nadvoje za vrata i prozore. Kontakt za više informacija: 091 667 0505.


Postavljanje na vrata ili zid ljepljenjem ili pomoću vijaka. Elegantne akrilne ploče za natpise s metalnim držačima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.